Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Pomijając godzine

0.50

To jestem przeszczęsliwa, najpierw Candy pózniej na tvnie BM.

Cud jakiś :))))

użytkownik usunięty
nashla

Żartujesz? A to Ci niespodzianka!! Ciekawe kto z "naszych", kto nie widział będzie oglądać! :)) Rozuska powinna być przeszczęśliwa! ;)

jestem zajebiście szcześliw
normalnie skacze po sufil
ale z drugiej strony jestem cholernie zła
bo to wypada na wtorek a ja do szkoły musze chodzic
normalnie płakac mi sie chce
tak długo czekałam a teraz sie okazuje że nici w tego bo mi starzy nie pozwoloą bo "jestem za mała i mam 14 lat"
jak ktoś mógłby mi to nagrać i wysłać byłabym szlenie szczęśliwa
pozdrawaim (;()

rozilla

Chwała wraz z koncem tego tygodnia zaczynają mi się ferie :))))

Szok, najpierw BM, teraz Candy, nonono, co prawda z godzina pojechali równo, ale trzeba się cieszyc z tego co się ma hahha :)))

rozilla

sorry
wkradł się błądk mam 13 lat ;)
ty nashla to masz szczeście ja musze do lutego czekac bo mam na końcu ferie....
ja sie nie cieszę jestem jeszcze bardiej wkurwio** bo teraz jeszcze mi smaka zrobili ... normalnie jakby współczesny przykład męki tantala....
pozdrawiam nashlę, polalę, blondankę, jarka, i innych których nicków nie pamiętam...

rozilla

tak wcześnie?!? No co oni ;)

Kocham naszą telewizję jak coś puszczą to zawsze super godzinę wybiorą...
W moim przypadku "poobejrzane" =/ Chyba że obejrze i potem od razu do pracy bo kłaść to już mi się nie opłaca ;)

rozilla

Nie martw się Rozuska, myślę, że jeszcze nie raz dane Ci będzie obejrzeć:)też Cię pozdrawiam serdecznie i całe KWA;)

blondanka

Rozuska jeśli nie uda Ci się obejrzeć, ponieważ Ci rodzice nie pozwolą, obiecuje, że przyslę Ci moją "Candy":) Żal mi Ciebie, bo wiem od jak dawna poszukujesz tego flmu:)wyślij mi na filmwebową pocztę swój adres mailowy, to się dogadamy:)

nashla

Faktycznie ! sprawdziłam! leci! o 0:50 !- nieludzka godzina Gnioty puszczają po 22 a super film to puszczą po północy, normalnie ręce opadają.

jollla

no.. żeby tylko ręce......
ale po prostu jest mało ludzi którzy lubie nie tylko hollywoodzkie gnioty... i bardzije im sie opłaca kasowe filmu wcześniej puszczac a te dla nas boskie potem...
przynajmniej tak mi się wydaje...

rozilla

Jolla a coś ty myslała że ściemniam heh ? :)))

nashla

Nashla po prostu nie mogłam uwierzyć że taki wspaniały film puszczaja o takiej porze :)

jollla

nie wierze

edekL

już wierze

edekL

;DD

edekL

Superrrrrrrrrrrrrrrrrrr wiadomość :)) a to ci dopiero niespodzianka Candy, a pózniej TBM ale super napewno bede oglądać :))

nashla

Ups, widzę, że tylko mi godzina odpowiada xD

Cóż, czasem i tym 'nocnym markom' muszą dogodzić, więc nie narzekam :)

magdalenova

Mi tez godzina odpowiada bo i tak zazwyczaj kłade się koło 2 :))

Więc jest nas już dwie heh :)))

nashla

3 ;) W środę robie sobie dzień dziecka =]

Ana230

4,mam ferie:) A do pracy najwyżej nie pojdę ;)

edekL

no to 5, bo ja też zamierzam obejrzeć Candy ( nigdzie nie mogłam dostać tego filmu a tutaj jak grom z jasnego nieba spada mi ten film). Bardzo się cieszę:)

użytkownik usunięty
Karolina_62

No ja raczej Dziewczyny do Was nie dołączę, bo choć jestem od Rozuski dwa razy starsza i kiedyś przesiadywałam do 3 czy 4 nad ranem, teraz już nie mogę ;)), ale obiecuję sobie, że w tym dniu i tak obejrzę "Candy" na dvd!
Pozdrawiam całe KWA!

Blondanko moja kochana!!!!! ;)))

A ja położę się spać i nastawię budzik i wstanę bo mi podobnie jak Rozusce rodzice nie pozwolą do takrze mam 13 lat nawet jeśli mam ferie a jeśli trochę pośpię to może ma to pójdą...

arkkos

Sorki za błędy :)

nashla

jejciu ja też nie obejrze:(((( bo akurat mam teraz sesje:((( i w srode mam 2 egzaminy;((( no cóz najwyżej nie zalicze i pójde na poprawke:P bo chciałabym zobaczyć ten fim bo go nigdy nie widziałam

olcia1719

Świetny film i szkoda,że leci tak późno.Gdyby nie szkoła na pewno bym obejrzała.

Paulina_1108

ha ha ha a ja jednak obejże ale nie w tv
kupmel obiecał ze mi ściągnie 'candy'
mam tylko nadzieję że nie zapomnie...
pozdrawiam całe KWA i nie tylko ;)

rozilla

Rozusko moja kochana, a czy Ty przeczytałaś moją wiadomość do Ciebie kilka postów wyżej?:)pozdrawiam:)

blondanka

jejku nie zauwżyłam ..
sorfy ale jeszcze się nie skapłam jak uzywac 'filmwebowiej poczty' to ty djae mojego maila
rozi1995@o2.pl

starsznie przepraszam za błędy
pozdrawiam

rozilla

ok, napiszę do Ciebie za chwilkę:) i nie przepraszaj za błędy moja droga nikogo, bo to nie jest lekcja polskiego, tylko forum:) bądź sobą;)

blondanka

apropo polskiego to ja na semestr mam +3...
a i tak znajda się czasem tacy którzy bedą się czepiac wszystkiego.. nawet ortografii
pozdrawam

rozilla

Ludzie, którzy na forum wytykają innym błedy językowe, stylistyczne, ortograficzne czy Bóg wie jakie są najzwyczajniej w świecie zakompleksieni;) aaa teraz przechodzę do sedna sprawy, wysłałam Ci własnie maila:)

blondanka

ocena nie zawsze jest adekwatna do wiedzy. też mam 3 i to nic nie mówi.
wg mnie dobrze jest zwracać sobie uwagę na błędy. nie wytykać, ale poprostu poprawić. wiem jakie to wkurzjące, ale na prawdę to niezły sposób na naukę ;P

co do tematu to... nie wierzę! ;P tylko ta godzina, haha :P śmieszna strasznie. chociaż mi czasami zdarzało się czekać na film do 2 lub 3 :P
Powinni to puścić o "ludzkiej porze" (hm. biorąc pod uwagę, że nie jestem człowiekiem siedząc do 4-5, to o "ludzkiej" :P) i lepiej to zareklamować. Bo tak, to któż o tym filmie będzie wiedział...? Tylko my? Hm. plusem chociaż jest "dwójka" - bez reklam ;P

Joanna_999

*naprawdę :P