Pomijając godzine
0.50
To jestem przeszczęsliwa, najpierw Candy pózniej na tvnie BM.
Cud jakiś :))))
Żartujesz? A to Ci niespodzianka!! Ciekawe kto z "naszych", kto nie widział będzie oglądać! :)) Rozuska powinna być przeszczęśliwa! ;)
jestem zajebiście szcześliw
normalnie skacze po sufil
ale z drugiej strony jestem cholernie zła
bo to wypada na wtorek a ja do szkoły musze chodzic
normalnie płakac mi sie chce
tak długo czekałam a teraz sie okazuje że nici w tego bo mi starzy nie pozwoloą bo "jestem za mała i mam 14 lat"
jak ktoś mógłby mi to nagrać i wysłać byłabym szlenie szczęśliwa
pozdrawaim (;()
Chwała wraz z koncem tego tygodnia zaczynają mi się ferie :))))
Szok, najpierw BM, teraz Candy, nonono, co prawda z godzina pojechali równo, ale trzeba się cieszyc z tego co się ma hahha :)))
sorry
wkradł się błądk mam 13 lat ;)
ty nashla to masz szczeście ja musze do lutego czekac bo mam na końcu ferie....
ja sie nie cieszę jestem jeszcze bardiej wkurwio** bo teraz jeszcze mi smaka zrobili ... normalnie jakby współczesny przykład męki tantala....
pozdrawiam nashlę, polalę, blondankę, jarka, i innych których nicków nie pamiętam...
tak wcześnie?!? No co oni ;)
Kocham naszą telewizję jak coś puszczą to zawsze super godzinę wybiorą...
W moim przypadku "poobejrzane" =/ Chyba że obejrze i potem od razu do pracy bo kłaść to już mi się nie opłaca ;)
Nie martw się Rozuska, myślę, że jeszcze nie raz dane Ci będzie obejrzeć:)też Cię pozdrawiam serdecznie i całe KWA;)
Rozuska jeśli nie uda Ci się obejrzeć, ponieważ Ci rodzice nie pozwolą, obiecuje, że przyslę Ci moją "Candy":) Żal mi Ciebie, bo wiem od jak dawna poszukujesz tego flmu:)wyślij mi na filmwebową pocztę swój adres mailowy, to się dogadamy:)
Faktycznie ! sprawdziłam! leci! o 0:50 !- nieludzka godzina Gnioty puszczają po 22 a super film to puszczą po północy, normalnie ręce opadają.
no.. żeby tylko ręce......
ale po prostu jest mało ludzi którzy lubie nie tylko hollywoodzkie gnioty... i bardzije im sie opłaca kasowe filmu wcześniej puszczac a te dla nas boskie potem...
przynajmniej tak mi się wydaje...
Superrrrrrrrrrrrrrrrrrr wiadomość :)) a to ci dopiero niespodzianka Candy, a pózniej TBM ale super napewno bede oglądać :))
Ups, widzę, że tylko mi godzina odpowiada xD
Cóż, czasem i tym 'nocnym markom' muszą dogodzić, więc nie narzekam :)
no to 5, bo ja też zamierzam obejrzeć Candy ( nigdzie nie mogłam dostać tego filmu a tutaj jak grom z jasnego nieba spada mi ten film). Bardzo się cieszę:)
No ja raczej Dziewczyny do Was nie dołączę, bo choć jestem od Rozuski dwa razy starsza i kiedyś przesiadywałam do 3 czy 4 nad ranem, teraz już nie mogę ;)), ale obiecuję sobie, że w tym dniu i tak obejrzę "Candy" na dvd!
Pozdrawiam całe KWA!
Blondanko moja kochana!!!!! ;)))
A ja położę się spać i nastawię budzik i wstanę bo mi podobnie jak Rozusce rodzice nie pozwolą do takrze mam 13 lat nawet jeśli mam ferie a jeśli trochę pośpię to może ma to pójdą...
jejciu ja też nie obejrze:(((( bo akurat mam teraz sesje:((( i w srode mam 2 egzaminy;((( no cóz najwyżej nie zalicze i pójde na poprawke:P bo chciałabym zobaczyć ten fim bo go nigdy nie widziałam
ha ha ha a ja jednak obejże ale nie w tv
kupmel obiecał ze mi ściągnie 'candy'
mam tylko nadzieję że nie zapomnie...
pozdrawiam całe KWA i nie tylko ;)
Rozusko moja kochana, a czy Ty przeczytałaś moją wiadomość do Ciebie kilka postów wyżej?:)pozdrawiam:)
jejku nie zauwżyłam ..
sorfy ale jeszcze się nie skapłam jak uzywac 'filmwebowiej poczty' to ty djae mojego maila
rozi1995@o2.pl
starsznie przepraszam za błędy
pozdrawiam
ok, napiszę do Ciebie za chwilkę:) i nie przepraszaj za błędy moja droga nikogo, bo to nie jest lekcja polskiego, tylko forum:) bądź sobą;)
apropo polskiego to ja na semestr mam +3...
a i tak znajda się czasem tacy którzy bedą się czepiac wszystkiego.. nawet ortografii
pozdrawam
Ludzie, którzy na forum wytykają innym błedy językowe, stylistyczne, ortograficzne czy Bóg wie jakie są najzwyczajniej w świecie zakompleksieni;) aaa teraz przechodzę do sedna sprawy, wysłałam Ci własnie maila:)
ocena nie zawsze jest adekwatna do wiedzy. też mam 3 i to nic nie mówi.
wg mnie dobrze jest zwracać sobie uwagę na błędy. nie wytykać, ale poprostu poprawić. wiem jakie to wkurzjące, ale na prawdę to niezły sposób na naukę ;P
co do tematu to... nie wierzę! ;P tylko ta godzina, haha :P śmieszna strasznie. chociaż mi czasami zdarzało się czekać na film do 2 lub 3 :P
Powinni to puścić o "ludzkiej porze" (hm. biorąc pod uwagę, że nie jestem człowiekiem siedząc do 4-5, to o "ludzkiej" :P) i lepiej to zareklamować. Bo tak, to któż o tym filmie będzie wiedział...? Tylko my? Hm. plusem chociaż jest "dwójka" - bez reklam ;P