jak dla mnie to:
1. TAJEMNICA BM
2. MROCZNY RYCERZ
3. CENA HONORU
może są inne, które powinny sie tu znaleźć, ale przyznam, ze nie wszytskie udało mi się jesczcze zobaczyć dlatego umiesciłam własnie te..
ktos ma inne propozycje???? to słucham :)
wg. mnie morze nie najlepszą Jego rola, ale przyjemną, była rola w 'knight's tale', albo bracia grimm, strasnzie lubię ten film, jest wg. mnie bardzo dobry, ale niemało osób(większość moich znajomych ;)) uwarza go za film słaby, za bardzo naciągany
a co do listy...hmmm. nie potrafię powiedziać która jego rola była najlepsza, bo po piuerwsze nie ogladałam wszystkich Jego filmów, a po drugie karzda rola Heatha miała w sobie to coś,
ja nie patrzałam tylko na cena honoru :) ale chyba se to dzisiaj puszcze ... heh ^^ ale jak mam wybrać te trzy najlepsze to będzie to :
1. Zakochana Złośnica
2. TBM
3. Obłędny rycerz
ale oczywiście reszta tez jest super i trudno wybrać z tych wszystkich tylko 3 :)
(4)Dwie ręce
(5)Czekając na wyrok
(6)Casanova
(7)NbG
(8)I'm Not There
(9)Mroczny rycerz
(10)Ned Kelly
(11)Candy
(12)Patriota
no i kiedyś będzie tu tez Imaginarium of doctor pernassus :]
3? no trudo wybrać moim zdaniem wszystkie jego role były znakomite jak dla mnie no, ale powiedzmy, ze :
1.Tajemnica BM
2.Mroczny Rycerz
3.Candy
trudno mi było wybrać dla mnie wszystkie jego role są znakomite
od Roara, az po Mrocznego Rycerza i juz niedługo tez i pewnie Imaginarum of d.p. ;)
1.Tajemnica Brokeback Mountain (Definitywnie !!!) (9/10)
2.Mroczny Rycerz (Glownie za role Jokera bo film slaby)(7/10)
3.tu wlasciwie mogl bym podac kilka tytolow ale jak mam wybrac to moze niech bedzie Patriota.
1. Candy (film jest... brak mi słów.)
2. Tajemnica Brokeback Mountain (Piękne...)
3. Zakochana Złośnica (taka pocieszna komedyjka ;) )
Nie oglądałam wszystkich filmów z Heathem ale jak do tej pory najlepsze to :
1. Candy
2. Tajemnica brokeback mountain
3. Patriota
3?????3 najlepsze??/Pogięło Cię!!!!wszystkie filmy gdzie grał były cudowne....nie da się tek.Ale szczególnie do gustu przypadł mi:
1.Mroczny Rycerz
2.Tajemnica Brokeback Mountain
3.Nieustraszeni bracia Grimm
3 Najlepsze filmy hmm :
1.Mroczny Rycerz - Joker
2.Tajemnica Brokeback Mountain - Ennis
3.Candy - Dan
Chociaż tak szczerze mówiąc ciężko wybrać,bo "Zakochana złośnica" też fajna jest i jak pewnie dużo ludzi nie tylko na tym forum filmowym,ale na całym świecie znam ją na pamięć,a mimo to nadal mi się nie znudziła i chyba nigdy nie znudzi,po prostu są takie filmy,które można oglądać w kółko.Nie będę kłamać,że podobają mi się wszystkie filmy Heath'a,chociaż,tych które mi się trochę nie podobają jest o wiele mniej(dwa,no może trzy).
Zgadzam się, ale dla mnie jego cztery filmy są na równym poziomie: Tajemnica BM, Candy, Mroczny Rycerz i Cena honoru. Choć najlepiej zagrał w TBM to moim ulubionym filmem z Heathem jest Candy.
Jesli mialabym wybrac tylko ROLE, to dla mnie zdecydowanie
1.Joker - Dark Knight
2.Skip - Lords of Dogtown
3.Dan - Candy / Ennis - Brokeback Mountain