Producenci straca miliony dolarów, a moze jakos inaczej to rozegraja, ciekawa jestem.
A Heath to rzeczywiscie niezły aktor był, jego rola w Patriocie bardzo mi sie podobała.
Ale takie jest zycie - jedni umieraja, drudzy sie rodza i dobrze :)
Idż do lekarza, może są jakieś leki na znieczulice. Obejrz sobie jak go w worku wynoszą z mieszkania,może wtedy się okaże,że jednak jesteś człowiekiem...
"Idż do lekarza, może są jakieś leki na znieczulice. Obejrz sobie jak go w worku wynoszą z mieszkania,może wtedy się okaże,że jednak jesteś człowiekiem..."
to ty sie lecz czlowieku co ma sie uzalac nad smiercia aktora? Zastanow sie troche. Nie oznacza to ze jest znieczulony/a. Zawsze jak ktos znany umrze(lub nieznany ale napisze o tym jakis portal) to zaraz ludzie sie przescigaja w tematach typu "RIP" i w stawianiu "[*]".
To najwieksza glupota jaka widzialem. Czlowiek umarl i uszanujcie to a nie robicie pokazowe komu jest bardziej przykro bo pewnie wszyscy osobiscie znaliscie Ledgera.
Też widziałam te zdjecia...dowiedziałam się wczoraj i do dziś nie wierzę...straszna szkoda.Cały czas musze gdzie o tym pisać bo inaczej zwariuję.
P.S. Do autorki: Człowiek nie żyje a ty sie przejmujesz tym że producenci kase straca?Weź się zastanów. Znieczulica...coe się dzieje z tym światem. Człowiek umiera a niektórzy przechodzą koło tego obojętnie.
Jestes jakas nienormalna? Mam sie przejmowac kazdym zmarłym człowiekiem, o ktorym sie dowiem? Ty zapewne tego nie robisz, jest sławny, młody, przystojny - tylko dlatego "przejmujesz się".
Przejmuje się naprawdę w co widze wątpisz. Przejmuję sie bo był dobrym aktorem i szkoda takiego talentu. Przejmuje się bo był jednym z moich ulubionych aktorów.
Przepraszam,nie powiedziałam,że jesteś nienormalna i przepraszam jeśli cię uraziłam. Ale mówienie o stracie pieniędzy kilkanaście godzin po jego śmierci moim zdaniem jest trochę nie na miejscu.
Nie chodziło o sama strate pieniedzy - ciekawi mnie jak w takim wypadku producenci rozwiaza ten problem.
Ok może źle cie zrozmiałam. W takim razie przepraszam jeszcze raz.
I nie mó mi,że mój żal jest nieprawdziwy bo nie mozesz tego wiedzieć. Jeśli byłby jednym z twoich ulubionycj aktorów i dowiedziałabyć sie,że nieżyje w tak niespowdziewany sposób jak ja myslę,że też nie czułabyć się najlepiej.Pozdrawiam!
skoro juz pytasz.... to dzisiejsza technika komputerowa i efekty specjalne....z tego co wiem Alyah rowniez zgineła w katastrofie samolotu kiedy byla w trakcie krecenia jakiegos filmu... z tego co mi wiadomo technicy poprostu dorobili jej postac w komputerze...
Binek, na mnie nie robi wiekszego wrazenia smierc popularnego aktora niz bezdomnego.
Jesli Ty nie jestes w ten sposob znieczulona, nie wiem jak potrafisz codziennie przetrwac wieczorne wiadomosci.