Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 785 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Aktorzyna jednej roli

użytkownik usunięty

W dodatku słabej

Czekam na Twoj debiut.

użytkownik usunięty
kwestiawyboru

Od kiedy jest jakiś przymus "sam musisz grac żeby się wypowiadać o aktorstwie"?

a gdzie tu masz przymus? To raczej nadzieja.

kwestiawyboru

jak ktoś chce kopać, to i nawet w zupie znajdzie łopatkę.

kwestiawyboru

co za idiotyczna odzywka. musisz być aktorem/reżyserem itp itd żeby wypowiadać się na temat aktrów/filmów? tylko pozazdrościć logiki myślenia...

a aktor słaby. wysoko bo zmarł? w Polsce to normalne, gdy ktoś umiera od razy staje się wspaniałym człowiekiem, wybitnym w dziedzienie którą się zajmował... śmiechu warte.

jgfgh

idiotyczna to jest Twoja odpowiedz. nie wiem co takiego poruszajacego jest w czekaniu. nie wnikaj w moja psychike/logike/tok mysleniowy czy whatever.
Wysoko, bo mial talent!

zgadzam sie.

To trochę dziwne, że za słabą rolę dostaje się 10 nagród. Nie uważasz?

użytkownik usunięty
dirt16

Nagrody? To raczej nie jest obiektywny i absolutny wyznacznik.

"jgfgh" idź obejrzyj Kevina.
Aktorzyna jednej roli? A gdzie i kiedy miał sie wykazać? I absurdem jest mówić o nim, że jest aktorzyną jednej roli, bo nie wiem, którą masz na myśli, prawdopodobnie tą z której jest najbardziej słynny, nie mniej jednak nie jest to słaba rola. Mimo, iz jego kariera nie trwała długo to moim zdaniem, a widziałam bardzo duzo filmów w moim życiu i nie były to dzieła typu "straszny film", czy właśnie "Kevin...", wykazał się prawdziwym aktorstwem, ponieważ potrafił zagrać skrajnie różne role. Nienawidzę drewnianych aktorów.

Viksonxd

autor jednego postu. w dodatku tak gównianego że aż przykro.. przykro że w kolejce po mózg czekałeś bezczynnie.

Viksonxd

Viksonxd chętnie obejrzę. Nie wiem czmeu sugerujesz się JEDNYM filmem który mam oceniony wysoko ale zbuntowane nastolatki chyba tak mają :) nie mam ochoty kłócić się z dzieckiem w dodatku przez internet. Pozdrawiam, idź zapalić świeczkę przy ołtarzyku dla Ledgera.

jgfgh

Dziwne, że nie napisałaś nic o "mechanicznej...' albo o filmie Kieśla, który również tam widnieje ale to juz chyba zbyt ambitne dla Ciebie :)

jgfgh

Zbuntowana nastolatka? Bardziej ty posiadasz cechy takiego osobnika. Chciałam zobaczyć co ogląda tak wytrawny krytyk filmowy i ile filmów objerzanych ma za sobą, jednak gdy zobaczyłam Kevina 10/10 to zbyteczne było dalsze przeglądanie twojego profilu. Palenia świeczek nie praktykuję, jednakże w moim życiu zdążyłam, ponieważ nie mam 13 lat, być w Perth i odwiedzić "Ledgera'a". Myśl co chcesz i siej te poglądy gdzie chcesz, ale daj sobie na wstrzymanie z wyciąganiem bezpodstawnych wniosków.

Viksonxd

Sprawdź sobie dziecinko lepiej w słowniku wyrazów obcych wyraz 'hipokryta'. Pasujesz idealnie!
'daj sobie na wstrzymanie z wyciąganiem bezpodstawnych wniosków.'
'gdy zobaczyłam Kevina 10/10 to zbyteczne było dalsze przeglądanie twojego profilu.'
Twoje wypowiedzi. Patrząc na Twoje wyjątkowo żałosne zdjęcie śmiem twierdzić, że jesteś zbuntowaną nastolatką :) Dziękuję, że nadałaś mi tak zacny tytuł ale za wytrawnego krytyka filmowego się nie uważam. Jeśli jednak tak bardzo chcesz wiedzieć jakie filmy mi się podobało to lepiej gówniaro je zobacz i następnym razem siedź cicho ;) Ty też myśl co chcesz ale lepiej już nic nie pisz, bo tylko się ośmieszasz. Ja kończę dyskusję z Tobą, porozmawiamy jak skończysz gimnazjum.

jgfgh

Oh, nie bij, jestem tylko nędznym robakiem. ); Poprawka poczwarką, bo jeszcze nie przeszłam przeobrażenia całkowitego. ;d Ja też kończę, bo muszę obejrzeć Kevina, natchnąłeś mnie!

wyświadcz przysługę i powiedz o jakiej roli mowa aby można było dyskutować... póki co nie wiadomo czy się śmiać czy płakać...