co za idiotyczna odzywka. musisz być aktorem/reżyserem itp itd żeby wypowiadać się na temat aktrów/filmów? tylko pozazdrościć logiki myślenia...
a aktor słaby. wysoko bo zmarł? w Polsce to normalne, gdy ktoś umiera od razy staje się wspaniałym człowiekiem, wybitnym w dziedzienie którą się zajmował... śmiechu warte.
idiotyczna to jest Twoja odpowiedz. nie wiem co takiego poruszajacego jest w czekaniu. nie wnikaj w moja psychike/logike/tok mysleniowy czy whatever.
Wysoko, bo mial talent!
"jgfgh" idź obejrzyj Kevina.
Aktorzyna jednej roli? A gdzie i kiedy miał sie wykazać? I absurdem jest mówić o nim, że jest aktorzyną jednej roli, bo nie wiem, którą masz na myśli, prawdopodobnie tą z której jest najbardziej słynny, nie mniej jednak nie jest to słaba rola. Mimo, iz jego kariera nie trwała długo to moim zdaniem, a widziałam bardzo duzo filmów w moim życiu i nie były to dzieła typu "straszny film", czy właśnie "Kevin...", wykazał się prawdziwym aktorstwem, ponieważ potrafił zagrać skrajnie różne role. Nienawidzę drewnianych aktorów.
autor jednego postu. w dodatku tak gównianego że aż przykro.. przykro że w kolejce po mózg czekałeś bezczynnie.
Viksonxd chętnie obejrzę. Nie wiem czmeu sugerujesz się JEDNYM filmem który mam oceniony wysoko ale zbuntowane nastolatki chyba tak mają :) nie mam ochoty kłócić się z dzieckiem w dodatku przez internet. Pozdrawiam, idź zapalić świeczkę przy ołtarzyku dla Ledgera.
Dziwne, że nie napisałaś nic o "mechanicznej...' albo o filmie Kieśla, który również tam widnieje ale to juz chyba zbyt ambitne dla Ciebie :)
Zbuntowana nastolatka? Bardziej ty posiadasz cechy takiego osobnika. Chciałam zobaczyć co ogląda tak wytrawny krytyk filmowy i ile filmów objerzanych ma za sobą, jednak gdy zobaczyłam Kevina 10/10 to zbyteczne było dalsze przeglądanie twojego profilu. Palenia świeczek nie praktykuję, jednakże w moim życiu zdążyłam, ponieważ nie mam 13 lat, być w Perth i odwiedzić "Ledgera'a". Myśl co chcesz i siej te poglądy gdzie chcesz, ale daj sobie na wstrzymanie z wyciąganiem bezpodstawnych wniosków.
Sprawdź sobie dziecinko lepiej w słowniku wyrazów obcych wyraz 'hipokryta'. Pasujesz idealnie!
'daj sobie na wstrzymanie z wyciąganiem bezpodstawnych wniosków.'
'gdy zobaczyłam Kevina 10/10 to zbyteczne było dalsze przeglądanie twojego profilu.'
Twoje wypowiedzi. Patrząc na Twoje wyjątkowo żałosne zdjęcie śmiem twierdzić, że jesteś zbuntowaną nastolatką :) Dziękuję, że nadałaś mi tak zacny tytuł ale za wytrawnego krytyka filmowego się nie uważam. Jeśli jednak tak bardzo chcesz wiedzieć jakie filmy mi się podobało to lepiej gówniaro je zobacz i następnym razem siedź cicho ;) Ty też myśl co chcesz ale lepiej już nic nie pisz, bo tylko się ośmieszasz. Ja kończę dyskusję z Tobą, porozmawiamy jak skończysz gimnazjum.
Oh, nie bij, jestem tylko nędznym robakiem. ); Poprawka poczwarką, bo jeszcze nie przeszłam przeobrażenia całkowitego. ;d Ja też kończę, bo muszę obejrzeć Kevina, natchnąłeś mnie!