Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 986 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Jest tu jeden temat o tym że w ostatnich scenach filmu gra BRAD PITT!!! coś nie chce mi się wierzyć dlatego pytam się czy słyszeliście coś o tym. Ja oglądając film nic takiego nie zauważyłam, a tak wogóle to po co mieliby to robić??

klaudia_180

"Nagła śmierć Heatha Ledgera 22 stycznia 2008 roku spowodowała automatycznie spekulacje odnośnie stanu filmu. Jeszcze tego samego dnia studio Warner Bros. wydało oświadczenie, że Ledger ukończył wszystkie sceny i pracę postprodukcyjną, co sprawiło, iż postać Jokera stała się ostatnią kompletną postacią, w jaką wcielił się aktor" - wystarczy poszukać, ciekawostki Filmwebu.

klaudia_180

tak, ale ktoś napisał na FW też ten temat i jedna osoba to potwierdziła... teraz jestem w niezłym dołku, ale też nie chce mi się nawed wierzyć takie plotki...

klaudia_180

A tam, wolę zdanie oficjalne WB niż osoby z FW :) poza tym, chyba sam Brad Pitt gdzieś to dementował. Wiem, że Heath nei zdążył dokończyć filmu "Imaginarium of Doctor Parnassus", ale jestem przekonana, że skończył TDK - nie zrobiliby tak chamskiego numeru, byłaby to w pewien sposób obraza jego pamięci, gdyby zatajono nieukończenie roli. I chyba byłoby to nie w porządku co do Academy Awards i nie dostałby zasłużonego Oscara :)