Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

w top 100 swoją śmiercią [przepraszam za wyrażenie ] czy rolą w Dark Knight , co prawda nic do chłopa nie mam świetny był z niego aktor , ale z 200 któregoś na 7 ?

HMMMMMMMM6...................

szczerze.......pół na pół!!!!w role Jokera wcielil sie rzeczywiscie brawurowo(co widac po trailerach itp.),ale jego smierc podgrzala(przepraszam z wyrażenie*:)))tylko calą atmosfere z tym związaną!!!bo przeciez taki gwałtowny "awans" wydaje sie z deczka podejzany....

Funny_Man

No tak,ale przecież Heath Ledger to nie tylko rola Jokera w Batmanie...
A jeśli chodzi o ten skok w rankingu to fakt-spowodowała to jego śmierć aczkolwiek i tak uważam,że Heath był świetnym aktorem który w pełni zasługuje na taką ocenę:)

Dawid20

zgadzam się całkowicie ;]

dziewiona

podzielam:))))))))))))))Ostatnie role sa na to najlepszym dowodem.....

w jakimś stopniu na pewno jego śmierć przyczyniła się do tak znaczącego awansu, ale ja pytam co on k***a robił na tym 200 miejscu??? JUŻ DAWNO POWINIEN BYĆ CO NAJMNIEJ W TOP 20 - jak dla mnie to jeden z najwybitniejszych aktorów w historii, po mimo tak młodego wieku.

Hahaha. Zabawne. A może powiesz, co kierowało tobą, podczas "tworzenia" tej ostro ostrej, podpuchowatej pułapki. Kiedy się tu zjawisz i napiszesz, że nikt z nas nie widział jeszcze TDK?

Ten sam post po raz osiemset pięćdziesiąty pierwszy. Gratuluję weny. Ciau!

użytkownik usunięty
szuwarcia

Jak ten tekst był do mnie to zupełnie nie potrzebnie go napisałaś , to ty teraz zaśmiecasz mój temat a ja ci na to nie pozwalam .

Każdy ma prawo do prowadzenia dyskusji , więc nie wypisuj bzdur.

Jak możesz zakazac mi pisać na forum publicznym (sic!)?

użytkownik usunięty
szuwarcia

Nie chciałem napisać nic złego , i niczego ci nie zabraniam chce tylko powiedzieć,że twoje komentarze są zupełnie nie potrzebne bo nie wnoszą nic do dyskusji a , odbiegamy od tematu.....

A więc tak do końca nie wiesz, co napisałeś. Myślałam, że to celowa złośliwość, jakich wiele, ale cóż.

Dyskusja na temat "Czy Ledger zawdzięcza swoje miejsce w Top100 swojej śmierci, czy roli w TDK" nie wnosi nic nowego do niczego. Odpowiedź na tak sformułowane pytanie musi być jednoznaczna. Biorąc pod uwagę fakt, że tego filmy jeszcze NIKT NIE WIDZIAŁ, Ledger zawdzięcza swoją pozycję tylko temu, że kipnął.

zawsze tak jest ze osoba znana ktora ginie smiercia tragiczna w nlodym wieku zostaje wyniesiona na piedestał. Choćby Fredy Merkury po jego strasznej smierci on i grupa Qween zdobyła wielką sławe. Tak samo jest z Heath Ledger, ludzie go lubili i zaczeli doceniac bardziej jak juz go zabrakło.

Ja jestem jego fanem od serialu Prawo miecza (Roar)i na prawde wielka,wielka szkoda, ze nie zyje.

regoat

Queen byli bardzo znani przed śmiercią Freddiego. Pamiętam jak 6tańczyłam jako mały brzdąć do ich kawałków.Wszystko co dobre samo się obroni.

Heath zagral super we wszystkich swoich filmach... Ale smierc tez, ze tak powiem, dala mu to miejsce na TOP... ludzie pewnie zaczeli wchodzic na filmweb i chcieli ogladac filmy w jakich wystapil ten mlody aktor.. i ogladali, a za kazdym razem ktos przyhodzil i dawal mu posmiertny hold w postaci punktow.. tak sadze...