Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 785 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Jak wypadnie jako Casanova- z niecierpliwością czekam na ten film! :)

rawenna_2

No i jak Ci sie podobał Heath w tym filmie???

milla_88

Wiem, że nie do mnie było skierowane pytanie, ale odpowiem ja: Heath w Casanovie zagrał rewelacyjnie, po prostu wspaniale. Brakuje mi już określeń do wychwalania Heatha w każdym komentarzu...

Elizabeth_Bennet_2

Mnie podobają sie wszystkie filmy z JEGO udziałem, ale najbardziej chyba "Brokeback Mountain". To mój najbardziej ulubiony film. Już nawet nie jestem w stanie policzyć, ile razy go obejrzałam.

milla_88

Zgadzam się co do "Brokeback..." - najwspanialszy film.

rawenna_2

Casanova z niego świetny. Heath idealnie pasuje na takiego łobuza ;) W ogóle film 'casanova' bardzo przyjemny, ubawiłam się nieźle, lekki i przyjemny film, super się ogląda.

trifle

Teraz to was zezloszcze, ale juz sobie dosyc pojezdzilem po BM na forum BM. Ale Heath Ledger jako Casanova byl naprawde swietny, film tez spoko. Nie to co BM

Dman

heh heath to urodzony casanova. uwielbiam ten film..

psychopatka

Zgadzam się! To urodzony Casanova. Czytałam w jakieś gazecie, że początkowo Casanovę miał zagrać mężczyzna pod czterdziestkę, ale na castingu Heath ponoć "uwiódł" wszystkich obecnych i dostał rolę ;) Btw zainteresowałam się nim, po tym jak zobaczyłam go po raz pierwszy w "Cenie honoru", potem obejrzałam z nim pare filmow, ale nic nie wskazywało że zostanie zauważony i ktoś powierzy mu rolę w naprawdę dobrym filmie. Na szczęście zagrał w filmie Anga Lee i Brokeback przyniosło mu sławę, uznanie krytyków a i może jego kariera teraz przyspieszy. Jak będzie zobaczymy :)