Z calym szacunkiem, w Dark Knight zagral fenomenalnie ale ludzie czy to znaczy ze jest lepszym aktorem od M. Brando czy Clinta Eastwooda? Gdyby nie rola w Mrocznym Rycerzu nikt, NIKT(!) nie pamietalby o Nim. To samo sie tyczy pozycji Hugha Lauriego w pierwszej 20... ludzie... A gdyby tak zeby zostac uzytkownikiem Filmweb trzeba by bylo wyslac esemesa albo ograniczyc wiek do min 19 jak nie wiecej.
To sie dzieje od dluzszego czasu. Aktorzy znani "młodzierzy" wpieprzaja sie do to 10, top 20 czy top 30 tylko z powodu uwielbienia nastolatkow ktorzy widzlieli tych ze aktorow w filmach nic nie wnaszacych do kanonu kinematografii. Tylko czekac az na 1 miejsce wskoczy ten "idol nastolatek" ze Zmierzchu...
Najwidoczniej młodzież docenia też inne jego role. Najbardziej na tym portalu rozwala mnie totalny brak obiektywizmu i łzy wylewane litrami - nie podoba mi się, to co to tutaj robi!!!! Wyluzuj trochę!
słuchaj ...
jak wdać ludzie Go uwielbiają ... szanują Jego pracę...
Moim zdaniem zobaczyłeś jeden film i się podniecasz...
zagrał wspaniale w innych filmach i za to Go cenię...
średnia mówi sama za siebie ... gdyby nie był najlepszy ... nie byłoby Go na 6 miejscu.!
i odwal się od młodzieży...
P.S.zalecam czasami otworzyć słownik ortograficzny!!!
W wielu filmach zagrał genialnie,
Jest aktorem wszechstronnym i utalentowanym.
Nie którzy doceniają jego talent w przeciwieństwie do Cb.
Nie wydaje mi się, żeby Heath był akurat "idolem młodszego pokolenia". Poza tym zasługuje na miejsce w Top 10, wystarczy zobaczyć kilka jego filmów.
Pozdrawiam.
A ja mam 21 lat i uważam, że był jednym z najlepszych aktorów, bo w przeciwieństwie do ciebie obejrzałem kilka jego filmów, a nie tylko Mrocznego Rycerza. I odwalcie się od tego Hugh Lauriego. Gość ma zajebisty talent. To dobrze, że został zauważony. Oczywiście rankingi na filmwebie to nie są jakieś mega profesjonalne zestawienia i nigdy nie były. Nawet gdyby się wysyłało smsa, a ograniczenie wiekowe sięgało 40 lat to nic by się w tej kwestii nie zmieniło.
Ludzie co wy piszecie. Jakiś "szczyn" 29 lat zagrał w paru średnich filmach i już jest ma zasługiwać na 6 miejsce??!! Chyba nieoglądaliście Dobry, Zły i Brzydki albo Ojca Chrzesnego - są w czołówce w najlepszych filmach. Heath Ledger kto to wogóle jest??!
jest w pierwszej 10, bo jest swietnym aktorem.
zapewne jedynym filmem, ktory z nim widziales byl wlasnie "the dark knight" i nie masz pojecia w czym jeszcze gral. poza tym, skoro zagral w rycerzu i zrobil to fenomenalnie to chyba oczywiste, ze wszyscy, ktorzy wczesniej go nie znali, zwroca na niego uwage i dostanie pozytyne oceny.
jak dla mnie naprawde najlepszy aktor wogole, kazda role gral inaczej i zawsze robil to naturalnie i swietnie.
i blagam... clint eastwood i robert pattison? :/
Czyli według Ciebie ludzie poniżej dziewiętnastego roku życia nie powinni mieć prawa wyrażania swojego zdania na forum, nie powinni głosować, bo przecież są tylko głupią, zakochaną w swoich idolach 'młodzieRZą'? a to ciekawe...
trochę śmieszą mnie tematy tego typu, skoro jesteście dorosłymi ludźmi (hua) to chyba nie powinniście tak przejmować się jakimiś rankingami na stronie internetowej i głosowaniem głupiej 'młodzierzy', która nie powinna w ogóle mieć prawa wchodzić na tę stronę, aa!
Jeśli chodzi o Heatha... (przyznam Ci rację w jednym) - w "Mrocznym rycerzu" zagrał faktycznie fenomenalnie. Ale to nie jest jedyna jego świetna rola! Wystarczy obejrzeć "Tajemnicę Brokeback Mountain" albo "Candy". I głupotą jest pisanie, że gdyby nie "Mroczny rycerz" NIKT by o nim nie pamiętał, bo to nieprawda. MR obejrzałam dopiero niedawno, a jakoś znałam Heatha i już wtedy podziwiałam za talent.
I nie wydaje mi się, żeby Heath był jedyny z aktorów grających w filmach "nic nie wnoszących do kanonu kinematografii"
Pozdrawiam :)