Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Znalazłam przed chwilką artykuł, który mnie zszokował,zbulwersował, wkurzył i własciwie to brakuje mi nawet słów, żeby opisać w jaki stan wprowadził. Poniżej podaje linka...przeczytajcie i jesli macie ochote skomentujcie, bo może tylko ja jestem przewrażliwiona na punkcie czyjegoś chamstwa...
http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=535206

blondanka

Nie tylko ty. To jest okropne! Ze zmarłych nie powinniśmy się wyśmiewać, tymbardziej z dobrych. Heath był znakomitym aktorem, Sir Edmund Hilary również. Szacunek? Wyrażać szacunek w taki sposób? Jestem pod wrażeniem ludziego chamstwa i prostoty.

Skarlet16

Rownież dobrym człowiekiem- przepraszam za błąd.

Skarlet16

Niewiele jest już rzeczy, które potrafią mnie zdziwić,ale tego nie potrafię nawet pojąć moim małym rozumkiem!!! Jak można reklamować pizzę(cokolwiek!!!) robiąć cyrk, szopke, spektakl z czyjejś śmierci. Wiem, że można być głupcem, człowiekiem pazernym na pieniądze, sławe, ale żeby być aż tak okrutnym???
Osobiście sądze, że człowiek, który zgodził się na stworzenie i rozpropagowanie tej reklamy, bardzo dobrze wiedział co robi! Chodziło o wywołanie szoku za wszelką cenę(udało mu się), a tym samym zaciekawienie konsumentów cóż to za twór, który śmie reklamować się w taki sposób.
Szkoda, że zapewne ani przez chwile Ci cyniczni ludzie nie pomyśleli o rodzinach, które straciły swoich bliskich. Nie wiem czy żyje ktokolwiek na tym świecie, kto chciałby ogladać swojego niezyjącego ojca lub syna tańczącego do muzyki Michaela Jacksona i reklamującego zza grobu pizze!!! Chore!chore i jeszcze raz chore!!!

blondanka

to jest okropne!!! brakuje mi aż słów!!! i nawet mi się nie chce na ten temat wypowiadać bo to co zrobili to dla mnie jest straszne!!!

edekL

Gdy przeczytałam tytuł tematu pomyślałam sobie, że to jakiś żart.
Rzeczywiście oburzające!

edekL

Aż trudno uwierzyć, że niektórzy ludzie są tak małostkowi, nietaktowni i chorobliwie zachłanni... i jeszcze to wyjeśnienie jakoby chcieli 'przypomnieć i uhonorować' osoby zmarłe. Ciekawe, że wybrali akurat ludzi, którzy bynajmniej są ciągle obecni w mediach i są ciągle bardzo popularni. Ale czego się spodziewać po sieci pizzeri, która reklamuje swe wyroby rozsyłając prezerwatywy? Zastanawiające jest tylko dlaczego przeprosiny skierowane były tylko do rodziny Sir Edmunda Hillary'ego...? Heath i Królowa Matka nie zasługują już na szacunek? Brak słów ;/

Jokerin

Tłumaczenie, że :"animacja miała na celu jedynie przypomnieć i uhonorować osoby, których nie ma już wśród żywych i których tak bardzo brak" jest poniżej jakiegokolwiek poziomu i tylko głupcy(bo nie sądzę, że istnieją nawet aż tak naiwne osoby) są w stanie w to uwierzyć.
Nie oszukujmy się, ta sieć pizzerni zadrwiła z wszystkich(łącznie z trójką zmarłych) i smieje się ludzią w twarz. Podobnie jak TY zastanawiam się dlaczego przeproszono tylko jedna rodzinę, to przynajmniej o dwie za mało!

użytkownik usunięty
blondanka

istnieją dwie rzeczy nieskończone: jest to wszechświat i głupota ludzka... co do tej pierwszej nie jestem pewien...

--->Einstein

Nie no poprostu mnie zatkało...
Brak słów....
Naprawdę, głupota ludzka jest nieskończona...

domi_bwp

Nie wiem jak można być aż tak cynicznym, żeby zrobić coś tak niesmacznego i nieludzkiego. To jest brak szacunku dla zmarłych. Ciekawe co by zrobili gdyby ktoś wstawił tam animacje ich bliskich zmarłych??? Może to by ich czegoś nauczyło.

nela_123

Takich ludzi nic juz chyba nie zmieni...