Znalazłam przed chwilką artykuł, który mnie zszokował,zbulwersował, wkurzył i własciwie to brakuje mi nawet słów, żeby opisać w jaki stan wprowadził. Poniżej podaje linka...przeczytajcie i jesli macie ochote skomentujcie, bo może tylko ja jestem przewrażliwiona na punkcie czyjegoś chamstwa...
http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=535206
Nie tylko ty. To jest okropne! Ze zmarłych nie powinniśmy się wyśmiewać, tymbardziej z dobrych. Heath był znakomitym aktorem, Sir Edmund Hilary również. Szacunek? Wyrażać szacunek w taki sposób? Jestem pod wrażeniem ludziego chamstwa i prostoty.
Niewiele jest już rzeczy, które potrafią mnie zdziwić,ale tego nie potrafię nawet pojąć moim małym rozumkiem!!! Jak można reklamować pizzę(cokolwiek!!!) robiąć cyrk, szopke, spektakl z czyjejś śmierci. Wiem, że można być głupcem, człowiekiem pazernym na pieniądze, sławe, ale żeby być aż tak okrutnym???
Osobiście sądze, że człowiek, który zgodził się na stworzenie i rozpropagowanie tej reklamy, bardzo dobrze wiedział co robi! Chodziło o wywołanie szoku za wszelką cenę(udało mu się), a tym samym zaciekawienie konsumentów cóż to za twór, który śmie reklamować się w taki sposób.
Szkoda, że zapewne ani przez chwile Ci cyniczni ludzie nie pomyśleli o rodzinach, które straciły swoich bliskich. Nie wiem czy żyje ktokolwiek na tym świecie, kto chciałby ogladać swojego niezyjącego ojca lub syna tańczącego do muzyki Michaela Jacksona i reklamującego zza grobu pizze!!! Chore!chore i jeszcze raz chore!!!
to jest okropne!!! brakuje mi aż słów!!! i nawet mi się nie chce na ten temat wypowiadać bo to co zrobili to dla mnie jest straszne!!!
Aż trudno uwierzyć, że niektórzy ludzie są tak małostkowi, nietaktowni i chorobliwie zachłanni... i jeszcze to wyjeśnienie jakoby chcieli 'przypomnieć i uhonorować' osoby zmarłe. Ciekawe, że wybrali akurat ludzi, którzy bynajmniej są ciągle obecni w mediach i są ciągle bardzo popularni. Ale czego się spodziewać po sieci pizzeri, która reklamuje swe wyroby rozsyłając prezerwatywy? Zastanawiające jest tylko dlaczego przeprosiny skierowane były tylko do rodziny Sir Edmunda Hillary'ego...? Heath i Królowa Matka nie zasługują już na szacunek? Brak słów ;/
Tłumaczenie, że :"animacja miała na celu jedynie przypomnieć i uhonorować osoby, których nie ma już wśród żywych i których tak bardzo brak" jest poniżej jakiegokolwiek poziomu i tylko głupcy(bo nie sądzę, że istnieją nawet aż tak naiwne osoby) są w stanie w to uwierzyć.
Nie oszukujmy się, ta sieć pizzerni zadrwiła z wszystkich(łącznie z trójką zmarłych) i smieje się ludzią w twarz. Podobnie jak TY zastanawiam się dlaczego przeproszono tylko jedna rodzinę, to przynajmniej o dwie za mało!
istnieją dwie rzeczy nieskończone: jest to wszechświat i głupota ludzka... co do tej pierwszej nie jestem pewien...
--->Einstein
Nie wiem jak można być aż tak cynicznym, żeby zrobić coś tak niesmacznego i nieludzkiego. To jest brak szacunku dla zmarłych. Ciekawe co by zrobili gdyby ktoś wstawił tam animacje ich bliskich zmarłych??? Może to by ich czegoś nauczyło.