Ludzie, nie mogę zrozumieć co wy tu wypisujecie.Kłócicie się nawzajem, zakładacie tysiące nowych tematów na jeden i ten sam temat.Uwielbiam Heath'a, ale to czy będzie w pierwszej 10 czy po za 100 w ogóle mnie nie interesuje.Czy filmweb to jakaś wyrocznia, której zdania zmienić nie można.W każdym innym rankingu może być na jakimkolwiek miejscu, a to też mnie generalnie nie interesuje.Rankingi popularności są beznadziejne i nawet po części nie odnoszą się do talentu aktora.Możecie sobie stawiać Roberta de Niro koło Zaca Efrona, a też się tym nie przejmę.Mam w głowie i sercu własny ranking i zapewniam was, że nikt inny na świecie nie będzie miała takiego samego.I wasze osobiste rankingi również nie pokryją się z rankingami innych.I tylko to powinno być dla was ważne.
O kurde! Jedyna dziewczyna, która twierdzi że super-mega-hot-ciacho-gwiazda
Ledger nie zasługuje na top 10? O kurde!
Zgadzam się- każdy ma swój osobisty,niepowtarzalny ranking i nie powinien przejmować się,że w danym rankingu ktoś jest na tym miejscu,a inny na tym. I pewnie,że przeważnie nie odnoszą się one do talentu człowieka,po co więc zawracać sobie tym głowę? I oczywiście,że np.dla mnie może być teoretycznie miłe,że Heath znajduje się w pierwszej dziesiątce. W praktyce jednak co to zmieni,jeśli będzie nawet na pierwszym albo przeciwnie,na ostatnim miejscu? Czy to sprawi,że zmienię zdanie o nim,że będę podziwiać jego dokonania bardziej lub mniej??? Czyjeś subiektywne rankingi nie mogą kształtować naszej opinii,nie powinniśmy nawet zwracać na nie uwagi.Bo mamy swoje własne,niepowtarzalne,wewnątrz nas. Co jest bardzo piękne.
I z tego też powodu,gdy widzę temat w stylu ,,Top 10-żenujące'',po prostu go omijam szerokim łukiem i nie czytam. Szkoda czasu!!
o tu dużo mówić. mogę się tyko pod tym podpisać. mnie tez nie obchodzi na którym miejscu jest w rankingu. ale swoje własnego tez nie prowadzę. dla mnie każdy mój ulubiony aktor jest na tym samym miejscu :]
Też tak sądze. Już niedługo będzie rocznica jego śmierci. Nieszczęściem przypada w urodziny mojego brata ;(