Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
56 647 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Ludzie, nie mogę zrozumieć co wy tu wypisujecie.Kłócicie się nawzajem, zakładacie tysiące nowych tematów na jeden i ten sam temat.Uwielbiam Heath'a, ale to czy będzie w pierwszej 10 czy po za 100 w ogóle mnie nie interesuje.Czy filmweb to jakaś wyrocznia, której zdania zmienić nie można.W każdym innym rankingu może być na jakimkolwiek miejscu, a to też mnie generalnie nie interesuje.Rankingi popularności są beznadziejne i nawet po części nie odnoszą się do talentu aktora.Możecie sobie stawiać Roberta de Niro koło Zaca Efrona, a też się tym nie przejmę.Mam w głowie i sercu własny ranking i zapewniam was, że nikt inny na świecie nie będzie miała takiego samego.I wasze osobiste rankingi również nie pokryją się z rankingami innych.I tylko to powinno być dla was ważne.

edekL

O kurde! Jedyna dziewczyna, która twierdzi że super-mega-hot-ciacho-gwiazda
Ledger nie zasługuje na top 10? O kurde!

edekL

Zgadzam się- każdy ma swój osobisty,niepowtarzalny ranking i nie powinien przejmować się,że w danym rankingu ktoś jest na tym miejscu,a inny na tym. I pewnie,że przeważnie nie odnoszą się one do talentu człowieka,po co więc zawracać sobie tym głowę? I oczywiście,że np.dla mnie może być teoretycznie miłe,że Heath znajduje się w pierwszej dziesiątce. W praktyce jednak co to zmieni,jeśli będzie nawet na pierwszym albo przeciwnie,na ostatnim miejscu? Czy to sprawi,że zmienię zdanie o nim,że będę podziwiać jego dokonania bardziej lub mniej??? Czyjeś subiektywne rankingi nie mogą kształtować naszej opinii,nie powinniśmy nawet zwracać na nie uwagi.Bo mamy swoje własne,niepowtarzalne,wewnątrz nas. Co jest bardzo piękne.
I z tego też powodu,gdy widzę temat w stylu ,,Top 10-żenujące'',po prostu go omijam szerokim łukiem i nie czytam. Szkoda czasu!!

Lilith_33

o tu dużo mówić. mogę się tyko pod tym podpisać. mnie tez nie obchodzi na którym miejscu jest w rankingu. ale swoje własnego tez nie prowadzę. dla mnie każdy mój ulubiony aktor jest na tym samym miejscu :]

KAOS_79

Też tak sądze. Już niedługo będzie rocznica jego śmierci. Nieszczęściem przypada w urodziny mojego brata ;(

edekL

Co tu duzo pisac, zgadzam sie z Twoim postem w 100% ;) pozdrawiam wszytkich fanow Heath'a ;))

edekL

Podpisuję się pod tym, masz 100% rację.:)