Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Mam pytanko czy ktoś z Was wie czy film "Candy" można dostać na dvd?

Agab37

Tak, bez problemu znajdziesz go w wypożyczalni ,

ale w Empiku jak chcesz kupic na stałe :)

użytkownik usunięty
Agab37

Ja kupiłam akurat w Empiku, podobnie jak Tajemnice Brokeback Mountain, ale np. Ned Kelly kupiłam w Media Markt i wiem, że tam przez jakiś czas też był Candy. Na Allegro też widziałam, bez względu gdzie, wszędzie płyta jest w zbliżonej cenie (od. ok 18-25 złotych).
Pozdrawiam! ;)

ja jak byłam w ostatnia niedziele w empiku w krakowie w galerii kazimierz to widziałam tylko film ned kelly a candy nie ale mam nadzieje że sobie zakupie albo chociarz w wyporzyczalni u mnie we wszi znajdę neda kelly i candy

sorry za ortografię

Agab37

Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedź. jeżeli chodzi o Ledgera to pierwszy raz widziałam go w "Zakochanej złośnicy" wtedy go polubiłam, ale nie na tyle, żeby stać się jego fanką. Gdy dowiedziałam się o jego śmierci był to dla mnie wstrząs. Znałam tylko jego imię i nazwisko. Teraz już wiem, że jest on PRAWDZIWYM aktorem. JEST nie był, bo dzięki jego grze, dzięki temu, że potrafił nas doprowadzać do łez i rozśmieszać zostanie w naszych sercach na zawsze. Pozdrawiam wszystkich jego fanów.

Agab37

Ze mną było podobnie ;) Z tą różnicą, że to raczej moja siostra interesowała się Ledgerem, miała jego plakat na drzwiach. Muszę przyznać, że wtedy nie potrafiłam jeszcze docenić talentu Heatha i nie do końca podobał mi się on wizualnie. Szczerze żałuję mojej ślepoty ;) Również pozdrawiam.

Jokerin

Tak, jego talent był naprawdę wielki. I właściwie można powiedziec,że odszedł w swoim najlepszym czasie zawodowym. Gdzieś czytałam, że ma być nominowany do Oskara. Mam nadzieję, że go dostanie, bo moim zdaniem w pełni na to zasługuje

Agab37

"Candy" wstrzymali w produkcji. Filmu nie można kupić w Empiku:(((((

użytkownik usunięty
Agab37

Bez obawy, to tymczasowe :) Już dwa razy tak zrobili. Gdyby jednak tym razem wstrzymali "na Amen", zostaje jeszcze Media Markt i Allegro ;)