Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Do kogo bardziej byście porównali Heatha Ledger'a.
Do Marlona Brando.(Jak porównuje go prasa nie tylko zagraniczna.Samemu Brando dorównał tylko w jednej roli "Czekając na wyrok".Był świetny,ale i Marlon miał lepsze debiuty "Tramwaj zwany pożądaniem" czy "Viva zapata",a Ledger trafił do produkcji ludzi z MTV-"Zakochana złośnica")
Czy do Jamesa Dean'a(Fakt jest taki ,że oboje mieli świetne warunki aktorskie,(Ledger trochę w późniejszym stadium),umarli tak samo w młodym wieku i została po nich pamięć.To ich łączy.)

A więc do kogo z tych dwóch Gentelmenów byście go porównali...

Czy tak jak media do Marlona Brando czy jak mówi stereotyp do Jamesa Deana.

klapek0

Jezus Maria do zadnego z nich. Jeszcze mu brakowalo do obu. A swoja droga to wogole bez sensu porownywac Ledgera do Brando, ktorego kariera aktorska trwala ok 50 lat. No i nie rozumiem stwierdzenia ze Brando mial DEBIUTY. Debiutuje sie raz, nieprawdaz?

Dman

Ja bym go porównał Wentwortha Millera . Zagrał w kilku filmach i już jest "gwiazdą"

Klentin

A kimże jest wspomniany Wentworth Miller? Nigdy o człowieku nie słyszałam. Zagrał w jakimś wartościowym filmie?

Dman

Czytaj między wierszami...Ja chyba w przeciwieństwie do ciebie czytam prasę i prównanie do Brando zostało wymyślone przez prasę,a jeśli chodzi o jego"debiuty"tzn. pierwsze filmy.

klapek0

A po co wogole do kogokolwiek go porownywac?

klapek0

Ja kontynuuje porównanie z prasy ,ponieważ na końcu jednego za artykułów powstało takie sformułowanie"...a więc bardziej był porównywalny do GENIUSZA Brando czy do młodego Dean'a"