Ale Heatha na zawsze zapamietam jako usmiechnietego,pogodnego i luzackiego czlowieka,z pasja i marzeniami,ktory odszedl za wczesnie...
Kiedy sobie przypomniałam że miał 28-9 lat (nie wiem dokładnie- rocznikowo
29) kiedy.. umarł to mi się płakać chciało :( szkoda człowieka. Był, jest i
myślę że będzie moim ulubionym aktorem. Miał wielki talent i świetną
osobowość. Przynajmniej taki był w moich oczach, na to wskazywało jego
zachowanie. 22 ubieram się na czarno.:(( [*]
no tak, rocznikowo miał 29 lat :_<
podpisuje sie dokładnie pod tym co napisałas.
" Miał wielki talent i świetną osobowość " i pod całym tekstem.
rowniez był moim ulubionym aktorem :((
najchętniej bym przesiedziala cały dzien w domu ale 22 na skoki jade wiec sobie nie po szlochamm
, :((
ale i tak nie bedzie jak zawsze bo bd myslec o Heathu ,:_((
ostatnio jak w tv leciało ' obłedny rycerz '
to kurna tak mi sie ogladalo jakbym w ogole zapomniala ze nie zyje :-)
ale po filmie i ogolnie to tak se wieczorkami szlocham i becze bo seryjnie swiat jest popierdzielony jak niewiem co!
:_(((( [+][+][+][+][+][+]
miałam łzy w oczach jak na końcu był ten napis: in memory of Heath Ledger i
jego zdjęcie. Postarałam się nie rozryczeć i się udało. ;) :(( [*]
Staram się unikać takich postów,bo jestem osobą nadmiernie przewrażliwioną
na tym tle,ale muszę się przyznać,że gdy zobaczyłam na koniec
''Parnassusa''te wszystkie :''In memory...''...
na koniec parnassusa?
cholera to teraz to ja na pewno nie pojde na to ;-(
bym ryczała cały film. wczoraj na polsacie leciało 'Patriota' z Gibsonem i Ledgerem . jak umierał w filmie to normalnie wodospad :(
:((((((( . nie mogę sie nadal z tym pogodzic i to jest najgorsze :(
jak ogladam z nim filmy jakies to od razu przyłazi mysl ze jego juz nie ma i bek ! :((((
[+]
Dokładnie, znacznie za wcześnie... Jak się dowiedziałam o jego śmierci to kilka dni chodziłam jakby w transie. Śmierć młodego człowieka jest straszna... Potwierdza to tylko fakt, że dobrzy ludzie odchodzą za szybko i....samotnie... :( [*]
Ale na napisach końcowych ''Parnassusa''lecą jednocześnie łzy wzruszenia-że reżyser dedykuje mu film,że produkcja ta jest ukłonem w jego stronę.
No dobra... umarł. And ? So ? What? Wieszajmy się na drzewach ? Nie sądzę..
Ktoś w temacie niżej napisał "Leczcie się". Uważam że już za późno.
A co do samego Ledgera, aktor całkiem niezły, ale popełnił jeden wielki błąd. Jak chce się ćpać to się nie miesza wszystkiego jak leci. A on przegiął i ... no cóż, niech mu ziemia ciężką nie będzie.
I chciałbym zwrócić uwagę na taką jedną zależność... Nie widziałem jeszcze żeby faceci wypisywali takie bzdury. Interesujące..
Holaa, holaa :D wiesz drrogi uzytkowniku, faceci moga miec inne spostrzezenia na jego tamt , chyba nie napisza cos w tylu "ahh wspalnialy, booski aktor , co za ciacho aajc" -chyba ze sa innej orientacji ;D taki maly szczegol ;D A to,ze gro osob wdycha do Ledgera , to tyylkko i wylacznie dlatego, ze sa jego fanami, nie moga zrozumiec dlaczego stalo sie tak ,a nie inaczej -przeciez to byl rozwijajacy sie aktor! Mimo, ze juz bedzie niedlugo 2 rocznica Jego smierci, no to wybacz trudno jst sie z tym faktem pogodzic, zwalaaaszcza jak sie oglada filmy z udzialem Heath'a , w ktorych zawsze pozostanie zywy... Uwierz mi to s anaprawde mieszane uczucia!
Teraz krytykujcie luudzie I waiting ;DD
Z reszta... To CHYBa nie jest nic zlego miec swojego idola ;) Nie rozumiem Twojej wypowiedzi, a dokladniej tego fragmentu :"Ktoś w temacie niżej napisał "Leczcie się". Uważam że już za późno"? Uwazasz, ze wszyscy jestesmy chorzy tak ? hahah dobry joke usmialam sie do lez sluchaj ;o
Czy ktoś cię wyśmiewa gościu jak walisz konia oglądając filmy z Angeliną?
Więc pozwól się dziewczynom pożalić. Facet mógł się podobać a był przy tym znakomitym aktorem. Nie jestem amatorem "amerykańskich ciach", ale rolą Jokera Heath zmiótł mnie po prostu z fotela. To absolutnie fenomenalna rola.
A tak btw czego się spodziewałeś wchodząc na ten temat?
Okazji do pokazania ja wielkim jesteś dupkiem?
Odniosłeś sukces. Gratuluję.
PROZAiC
Dzis Ale Kino! pokaze krotki dokument "Heath Ledger Profile" oraz 2 filmy Heath'a "Zakochana złośnica" i "Casanova" R.I.P.
Heath [*]
To był wspaniały człowiek, i genialny, genialny aktor
miał swoje wady ,i lęki jak każdy człowiek
tyle że jemu zabrakło czasu .
Mam nadzieje że gdziekolwiek teraz jest , jest szczęśliwy
Parnassus..... jestem naprawde pod wrazeniem swietnie zagrany;) Heath to juz dwa lata ale my wciaz Pamietamy o Tobie!
[*] znacznie za wcześnie :(
Szkoda , był tak dobrym aktorem i miał przed sobą jeszcze pewnie dużo wspaniałych filmów , ale...
Znacznie za wcześnie [*] :(
"Umiera się nie dlatego, by przestać żyć,
lecz po to, by żyć inaczej..."
http://i48.tinypic.com/5xn6zm.jpg
Tak, już dwa lata...
Kiedys powiedział, że gdy odejdzie z tego świata, zosatną po nim tylko filmy, dodał także; "a ludzie ocenią jakim byłem człowiekiem".
Heath, nie chce Cie oceniac, nie mam prawa. Chce tylko powiedzieć, że jesteś dla mnie kimś, kimś, kogo zawsze będę pamiętała i podziwiała.
Tak jak ktoś wcześniej wspomniał, mam nadzieję, że jesteś tam o wiele szczęśliwszy niż na Ziemi.
R.I.P.
R.I.P
To już dwa lata, czas tak szybko leci.
Bądź szczęśliwy tam gdzie teraz jesteś i za wszystkie wspaniałe role,
Ogromne podziękowania.....
2 lata. Był wspaniałym aktorem, z ogromnym talentem. O wiele za wcześnie,to niesprawiedliwe. Tak świetny człowiek...
Forever live in our hearts.
"Gdy popatrzysz nocą w niebo,wszystkie gwiazdy będą się śmiały do ciebie,ponieważ ja będę mieszkał i śmiał się na jednej z nich."
R.I.P Heath
[*] R.I.P. Heath.
To już dwa lata... nie mogę uwierzyć że nie powstanie już żaden film z tobą. Wielka strata. :c
Ostatnio mało się udzielam.
Jednak dzisiaj wypada wpaść i postawić ten internetowy znicz.
[*]
Dobrych aktorów, zawsze jest mi szkoda.
to już dwa lata, ale czas leci , akurat wybrałam taką datę że dzisiaj idę na parnassusa ... pewnie emocje puszczą :)