Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 986 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Film trzymający w napięciu od początku do końca. Efekty specjalne świetne. Wszechobecne wybuchy tworzą niepowtarzalny klimat. Występ Morgana Freemana choćby epizodyczny, zawsze gwarantuje dobry film. Joker mógłby spokojnie dzielić celę śmierci z Hanibalem Lecterem:) Mieli by o czym rozmawiać Niesamowita gra aktorska, to dzięki niemu film jest tak dobry. Film zdecydowanie nie jest dla dzieci, dzięki temu, na szczęscie nie występują denerwujące elementy komiczne.
Na film warto pójść choćby tylko ze względu na obraz psychozy Jokera. Konsultujący psychiatra na prawdę się postarał.
Polecam!!!

luxus3

Ty o "Mrocznym Rycerzu", tak?

Keodred

W mojej opinii Morgan Freeman nic wielkiego nie zagrał. Na tle fantastycznego Ledgera, genialnego Bale'a i wyśmienitego Oldmana nwypadł nawet blado.

Kung_Fu_Master

Kiedy zobaczyłam trailer do filmu i Ledgera jako Jokera aż mnie zatkało.On już nie zyje od miesięcy a wydawało mi się jakby żył nadal.Każdy dobry aktor jest nieśmierteny.A mógł zagrać jeszcze w tylu dobrych filmach..

IKnowWhatYouAre

Cóż,sam powiedział ,że zostaną po nim filmy... i MIAŁ RACJĘ :(

maga89

Polecam bardzo fajny wywiad w Kulturze - dodatek do Dziennika
ech... cholernie żal faceta , porządny gość i naprawdę dobry aktor

IKnowWhatYouAre

Ja miałam tak samo :( aż poczułam takie ukucie... dziwnie mi się będzie oglądało ten film....