Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 986 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

trudno siię z tym nie zgodzic,
za kilka tygodni minie rok od tragicznie dnia,

ubiegły rok był jednym wielkim koszmarem, z wielu powodów
zmarło wielu wybitnych ludzi, w mojej rodzinie odeszło wielu ,
przez co nie raz płakałam

teb filmik zrobiłam z Polską piosenką, co nie zmienia faktu że jest
skierowany tylko do Polskich fanów,jest dla wszystkich fanów tego rewelacyjnego aktora.

http://pl.youtube.com/watch?v=tLenMg5_gFg

nashla

Świetny filmik, jeden z najlepszych jaki został umieszczony na youtube :) Doskonale dobrany podkład muzyczny Chciałam zapytać o ostanią scenę czy to z jakiegoś filmu ? a jak tak to z jakiego?

użytkownik usunięty
jollla

Wydaje mi się, że to ze "Zjadacza grzechów", równie fatalnego filmu, co sama nazwa! Brr! ;)

Pozdrawiam Jolo17!;)

nashla

Dziękuje bardzo dziewczyny,
a film to Zjadacz Grzechów.

nashla

Faktycznie! "Zjadacz grzechów" Oglądałam ten film ale jakoś nie skojarzyłam :)Być moze dlatego ,że ta scenka z podkładem "Dżemu" świetnie wygląda a film taki sobie i raczej nie należy do filmów z którego scenki długo się pamięta .

użytkownik usunięty
jollla

Rzeczywiście, film jest tak miałki, że nie sposób go nawet poddać wnikliwej analizie! Dzięki Bogu nie takie
filmy zapadają w pamięci, tym którzy autentycznie cenią sobie Heatha!
A dla Ciebie, które z nich zasługują na największe uznanie? dla mnie bezapelacyjnie TBM, Candy i TDK! Swoją
drogą, zapraszam do wątku, w którym analizujemy filmy Heatha! :)

Pozdrawiam!

użytkownik usunięty
nashla

Film jest przepiękny! ;*
Tez bym chciała poświęcić się tworzeniu filmów jak ten, ale niestety nie mam czasu i cierpliwości. Głównie czasu.

nashla

Film jest bardzo ładny, aż sie popłakałam przy tej piosence i gdy widziałam Heath'a. Nie moge uwierzyć ze Jego już nie ma, choć minął już prawie rok ;/ Heath [*]

nashla

Dzięki

ja miałam dużo czasu bo było wolne, ale teraz nic nie będe robic
przynajmniej do feri .

Czas.