Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Heeath,
z okazji 30 urodzin, gdziekolwiek jesteś, życzymy Ci ..

~wielkiej imprezy (tam, gdzie teraz przebywasz)
~abyś był szczęśliwy tam, gdzie jesteś..
~abyś Ty ani Twoje filmy nigdy nie były zapomniane..

zuzanne

Dolaczam sie do zyczen :]

HAPPY BIRTHDAY !!!

KAOS_79

Ja się podpisuję pod trzecim życzeniem:)"100 lat" nie ma mu co składać bo by to było absurdalne,ale może miliona lat w sercach ludzkich:)

Dawid20

A ja napisze jeszcze raz:
Byłeś zagubiony
Nie potrafiłeś wybrać drogi
W ciemności, bez żadnego przewodnika
Wiesz jak to jest stracić dłoń, która cię prowadzi
Ale przez łaskę Bożą
Znalazłeś swoje niebo na ziemi...
I wtedy słyszysz ten głos w środku
Ave Maria
& Happy Birthday

edekL

http://film.interia.pl/galerie/filmgaleria/heath-ledger/zdjecie/duze,674565

edekL

Zawsze będę pamiętać...[*]
Mam nadzieję,że gdziekolwiek jesteś,jesteś szczęśliwy...

HAPPY BIRTHDAY,HEATH!

pancia8

Jeszcze jedno.Tak na prawdę to umarło tylko Twoje ciało,a Ty się unieśmiertelniłeś w sercach milionów ludzi,którzy zawsze będą pamiętać...

R.I.P>>>

zuzanne

Pamiętamy, tęsknimy, kochamy...
Heath jest w naszych sercach :)

Mortiana

Zawsze pozostanie w naszych sercach.....
Heath Wszystkiego Najlepszego

zuzanne

Happy b'day Heath!

I szczególnie życzę Mu byśmy zawsze o nim pamiętali...<3

purplejudka

;)

/nie wiem co dodać.

Joanna_999

dopisuje sie do zyczeń

Happy Birthday Heath !!! [*]

rozilla

Nadal trudno w to uwierzyc :-(((
Zawsze bedziesz zyl w naszej pamieci!

rozilla

Heath gdzie kolwiek teraz jesteś mam nadzieje że jestes szczęsliwy

i mam nadzieje że urządzą ci niezłą imprezke tam na górze :))

Naomi Watts powiedziała kiedyś

. Straszne jest to, że gdy wreszcie zaczął akceptować swoje dokonania i cieszyć się nimi, musiał odejść.

...

Śpieszmy się kochać ludzi ....tak szybko ochodzą .

zuzanne

Happy Birthday, Heath. : ))
Pamięć o tobie nie zginie.

benjamina

Happy Birthday 30th Heath ;**
Na zawsze w moim (naszym) sercu...
Pamięć o tobie nigdy nie zniknie...
Milion całusów Ci wysyłam ;***

zuzanne

Wszystkiego najlepszego Heath! żebyś był pamiętany na wieki i żeby bozia w niebie (o ile tam jesteś) doprawiła ci parę ślicznych skrzydełek!

klaudia_180

no jasne ze jest w niebie bo do piekla to aniolkow nie przyjmuja :)

KAOS_79

Wkońcu ulubieńcy bogów umierają młodo,więc w niebie napewno jest:)

zuzanne

Happy Birthday Heath!
Dziękujemy za wspaniałe filmy i wspaniałego aktora.
Życzę Ci aby nie zapomniano o Tobie...<3

veri

Nigdy Cię nie zapomnę-Twoich filmów i Twojego niesamowitego uśmiechu...śpij słodko Heath....

blondanka

sory że tak poza tematem

WITAMY BLONDANKę!!!!!!!!
wo końcu postanowiłaś odwiedzić to forym?
jak miło, strasznie mi cie brakowało...

rozilla

Mi też,wkońcu się pojawiłaś! :) Czekamy jeszcze na Polalę:)

edekL

Heath

Gdzie kolwiek teraz jesteś ,wbrew wszystkiemu

poprostu mam nadzieje że jesteś szczęśliwy .

*Każdy z nas jest Aniołem z jednym skrzydłem.
Jeśli chcemy pofrunąć, musimy mocno się objąć.

nashla

Witam blondynke ;))
Heath pewnie teraz patrzy na wszystkich uśmiechajac się ;))
jakos to czuje ;)

BK_201

Dla mnie zawsze będziesz tym 28 latkiem który miał przed sobą życie.

Uśmichniętym sympatycznym

28 latkiem z Perth .

BK_201

Jak powiedziała Wisława Szymborska, ,, Umarłych wieczność dotąd trwa, dokąd pamięcią się im płaci.''
Więc podpisuję się pod założycielką tematu:)

Lilith_33

proszę, ja mam złe skojarzenia z panią Wisławą, po lekcji polskiego...

rozilla

Skojarzenia skojarzeniami,ale cytat według mnie trafny;)

Lilith_33

trafny, bardzo trafny,
ale ja mam nie do końca dobre skojażenia, moja nauczycielka potrafi wszystko obrzydzić jak ma 'wenę'

użytkownik usunięty
blondanka

Wszystkiego najlepszego Heath! Dzięki za "Candy", "TBM" i "TDK", za wspaniały głos i mało komu dostępną
wrażliwość!

KWA!!!!!!!;))))

O i jest Polala:) Wię są już właściwie wszyscy:) Pzdr KWA;))

edekL

no i na ciebie polalu czekalismy-łyśmy, nie orientuję sie czy na tym forum są jacys ludzie płci męskiej...

ja na razie chyba mykam, oglądac braci grimm...

rozilla

Choć 4 kwietnia już minął, to usprawiedliwiam się tym, że po prostu nie miałam możliwości wejść na filmweb.

Oczywiście dołączam się do życzeń, Heath, choć nie ma Cię tutaj z nami wiedz, że na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci. :)
Wszystkiego najlepszego Heath. !!!

zuzanne

Po cholerę ten temat?
Tak, Heath leżąc w grobie na pewno świętuje teraz z dżdżownicami i innymi pierścienicami spełniając Twoje `wielkiej imprezy (tam, gdzie teraz przebywasz)`. Naprawdę zastanawiam się, czy rzeczywiście macie w zwyczaju składać życzenia osobom umarłym, czy po prostu robicie to po to, żeby pokazać innym jak bardzo `koffacie boskiego heatha <3`.
Marnowanie czasu na nic nie wnoszące komentarze.
Jeśli uważacie, że pamięć o Nim nie zaginie, bo złożycie mu życzenia z okazji kolejnych urodzin, to naprawdę jest mi Was wszystkich szczerze żal.
Pozdrawiam.

mamsupernick

A czy ktoś napisał tu,że koffffa heatha?!! Najpierw poczytaj może troszkę nasze posty,a potem się wypowiadaj.I jeśli uważasz ,że jest on z dżdżownicami itp to wielki szacunek dla Ciebie,a właściwie dla Twojego prostego myślenia.Ciało i dusza to dwie zupełnie różne sprawy w życiu każdego z Nas.

edekL

Hmm, chyba się nie zrozumiałyśmy.
Wierz mi, że przeczytałam Twoje posty (jak i użytkowników, które mają podobne co do Twojego zdanie), a przynajmniej ich przeważającą część. Pisząc (cytuję)`Naprawdę zastanawiam się, czy rzeczywiście macie w zwyczaju składać życzenia osobom umarłym, czy po prostu robicie to po to, żeby pokazać innym jak bardzo `koffacie boskiego heatha <3``nie dałam do zrozumienia że ktoś napisał coś podobnego, a jedynie wyraziłam swoje przypuszczenia co do intencji Waszych postów. Czy czytanie ze zrozumieniem to naprawdę taka trudna czynność?
Przez moją poprzednią wypowiedź przemawia bardzo dużo dobitnego zobrazowania faktu, że składając życzenia zmarłemu aktorowi, nie przyniesie mu to żadnej korzyści. Użytkownikom filmwebu również, bo uważam że jest to zaśmiecanie forum.
Uważasz że moje myślenie jest proste? Twoja sprawa. Ja uważam, że składanie życzeń urodzinowych osobie która umarła jest prymitywne, dziecinne i trywialne.
Dziękuję że uświadamiasz mi że ciało i dusza to dwa odmienne aspekty. Wierz mi jednak, że doskonale zdaję sobie z tego sprawę.
Zakładając, że istnieje coś takiego jak dusza i życie pozagrobowe - W takim razie sądzisz, że Heath razem z aniołami tańczył do białego rana świętując trzydziestkę?
Zastanawiam się, czy jesteś w stanie podać mi jeden sensowny powód dla którego napisałaś te życzenia urodzinowe. Pewnie nie.
Wiesz Twoja krytyka mimo tego, że chyba miała wyjść na złośliwą i dobitną tylko jeszcze bardziej ukazuje fakt, że tok Twojego rozumowania zatrzymuje się na trochę trudniejszych sprawach, których nie będąc w stanie pojąć, starasz się obniżyć do poziomu, który jesteś w stanie pojąć.
Pozdrawiam.

mamsupernick

Wiesz jakoś nie chce mi się z Tobą konwersować,uznaj to za tchórzostwo lub za co tam sobie chcesz.A co do Twoich osobistych przypuszczeń to podkreślam są to Twoje osobiste przypuszczenia.
A podawać powodów nie będę,bo każdy, który bym podała będzie dla Ciebie "prymitywny, dziecinny i trywialny".

edekL

nie mieszając się w dyskusję...

Niby jesteśmy w Polsce, jednak widzę tylko "Happy Birthday"
Nie mamy polskich odpowiedników?

Tak, więc wszystkiego najlepszego w nowym świecie, Heath. ;)
[*]

edekL

W takim razie mogę uznać to za brak sensownych argumentów z Twojej strony?
Gdybyś potrafiła podać mi w miarę logiczny powód, nie pisałabyś co bym zrobiła kiedy bym go zobaczyła, tylko zwyczajnie go napisała ;]

mamsupernick

mnie czasem to smuci, jak niektórzy ludzie potrafią wbijać szpilę innym ludziom i szydzić z czegoś co jest dla nich ważne .. :(
ciekawe czy przez to, że dałaś komuś do zrozumienia, że jest głupi i infantylny jest ci lepiej ? proszę, pomyśl troszkę nad tym.
to wszystko takie dziwne... :(

zuzanne

Nie nazwałam w swojej wypowiedzi nikogo osobom głupią ani infantylną.
Jedyną rzeczą, która mogłaby na to wskazywać, jest brak konstruktywnych argumentów ze strony mojej rozmówczyni, ale na to już nic nie poradzę. Ty ją oceniłaś, nie ja. Nie szydzę z tego, że cenicie Heatha Ledgera, bo dla mnie jest to również swego rodzaju `Guru, jednak nadal upieram się w kwestii, że składanie życzeń osobie umarłej jest po prostu kretynizmem.
Wytłumaczcie mi co Wam daje to, że napiszecie na forum `wszystkiego naj H.` ??
Sama również cenię jego twórczość, talent i dorobek artystyczny, ale składanie życzeń zmarłemu aktorowi, jest po prostu niedorzeczne.

mamsupernick

Dlatego nie będę z Tobą "rozmawiać", gdyż nie posiadam argumentów...

edekL

Po co ten watek? Chyba nie myslicie ze jak napiszecie 'Wszystkiego najlepszego Heath!' to on wam z nieba pomacha i podziękuje? Ratunku!! Co sie dzieje z tym filwebem i jego użytkownikami?

piernikzmarmolada

Nie doczekasz się pewnie odpowiedzi, pierniku z marmoladą, ponieważ sama założycielka tego wątku oraz osoby, które tak chętnie jej przytakiwały, zapewne jej nie zna.
Sama ubolewam nad faktem, że na filmwebie nie jest ustalona granica wieku, albo ilorazu inteligencji..;P

edekL-u tak masz racje, lepiej ze sobą dalej nie konwersujmy. O ile można nazwać rozmową wymianę zdań z kimś, kto nie potrafi wyrażać swoich poglądów na jakikolwiek temat.
Może mam tylko takie wrażenie, ale wydaje mi się, że przez Twój wpis bije niezbyt udana ironia. Pewnie w sytuacji gdzie wiedziałbym, że piszę ze świadomym swoich wyobrażeń na dane aspekty rozmówcą wzięłabym to do siebie. Nie trudno jest się zatem domyślić, że nie zbyt się Twą wypowiedzią przejęłam.