Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 785 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Zaciekawil mnie to, a konkretnie 3:25, jak mowi ze rola psychopatycznego, pozbawionego uczuc mordercy-pajaca byla jego ulubiona i sprawila mu najwiecej przyjemnosci. Czytalem gdzies w tematach nizej, ze ciezko znosil pobyt na planie filmu Brokeback Mountain, najwidoczniej musial sobie odbic Jokerem ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=acf_zzzIZQw

izzyera

ON W OGÓLE NIE LUBIŁ POPULARNOŚCI I SZUMU WOKÓŁ NIEGO ALE TO WŁAŚNEI NA PLANIE THE DARK KNIGHT CZUŁ SIĘ NAJGORZE , BEZSENNOŚĆ , POŚWIĘCENIE SIĘ ROLI

kingofpeace

A ja słyszałam , że miał wielką frajdę wcielając się w Jokera bo to bylo dla niego wyzwanie.

IKnowWhatYouAre

owszem an początku też to słyszałam , bardzo się cieszył ponieważ Nolan od razu w tej roli widział jego . To było naprawdę wielkie wyzwanie ale już zaczął się przygotowywać to tylko pogorszyło jego wcześniejszą bezsenność .

kingofpeace

wy wszyscy wiecie co on czuł, jak się czuł, co lubił, co jadł rano na śniadanie, ile kryształków cukru wsypywał do kawy i ile włosów miał na głowie...

incognitosoul

on to mówił w wywiadzie jak przeżywał to wszystko . Owszem nie wiemy do końca bo dzieliły nas kontynenty ale nie tylko on mówił o tych problemach .

kingofpeace

dużo mówił w wywiadach, tak jak wiele aktorów mówi dużo rzeczy :) nie zawsze musi to być prawa i trzeba odnosić do tego jakiś margines ufności. Pisanie jak on się czuł z powodu czegoś tam to bezsens. Proszę, pokaż mi wywiad, w którym powiedział: "nie lubię popularności, szumu wokół siebie, ale na planie "The Dark Night" czuję się najgorzej, bo muszę się dla tego filmu poświęcać i przez to mam bezsenność". Jak przeczytam, albo usłyszę takie coś to zwrócę honor, ale obawiam się, że takie coś nigdy nie będzie miało miejsca. Przed napisaniem czegokolwiek radzę się zastanowić chociaż przez chwilę