Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

jest napisane że Heath Ledger [*] zagrał w tym filmie Tony'ego.
czy to prawda?
słyszałam że przecież `Mroczny Rycerz` to miał być ostatni film z jego udziałem...

Sylvia_14

W odnośniku do `Imaginarium of Doctor Parnassus` jest napisane
"Ostatni projekt, w którym miał wziąć udział aktor Heath Ledger. Jego śmierć wstrzymała prace nad filmem. Specyfika roli (zmiana wyglądu zewnętrznego), którą miał zagrać aktor, pozwoliła jednak na obsadzenie w niej trzech innych, znanych aktorów (Jude Law, Johnny Depp i Colin Farrell). W efekcie jedną postać zagrają cztery osoby."

Z jednej strony możemy przeczytać, że Ledger MIAŁ ZAGRAĆ rolę Tony'ego z drugiej że grają ją 4 osoby. Wydaje mi się, że po prostu będziemy mieli okazję widzieć go w kilku pierwszych scenach. Pożyjemy, zobaczymy..

mamsupernick

Ale podobno wogóle nie chcą wydać tego filmu:(

http://www.sfora.pl/Nie-chca-wydac-ostatniego-filmu-z-Heathem-Ledgerem-WIDEO-a34 24

Jak napisał ktoś w komentarzu pod artykułem: ,,W ten sposób komercja zabija sztukę" !!!

princeska

mnie to w ogóle wstrząsneło, że nie chca wydać tego filmu.... takie głupoty wydają, a takiego dzieła Terrego nie chca, poprostu wiziasc i udusic, czego oni sie boja, ze bedzie mała liczba widzów?! chyba są śmieszni niech sie zastanowia, co w ogóle oni mówią, a nie... przecież przyjdzie masa ludzi dla samego Heatha i jego ostatniej roli...
poprostu rece opadaja, ale ja wieże w Terrego, on napewno coś zrobi z tym ;))