który nie ma 30tki na karku, w filmie osiągnął wiele, a może jeszcze więcej, jest sławny, bogaty, ustawiony do końca życia i nawet gdyby skończył karierę w tej chwili to nie musiałby pracować do końca życia żyjąc stale na wysokiej stopie. Człowieka, który z tym wszystkim pakuje w siebie zabójczą mieszankę leków, mimo iż nawet dziecko wie że lekowe mixy są wybitnie niebezpieczne ? Ja kogoś takiego nazwę skończonym durniem.
a jak nazwiesz człowieka który nie znając aktora osobiście ocenia go po tym , że wziął jakieś leki ?
ja komplentym debilem .
każdy normalny człowiek martwiłby się o przyszłość swojej córki .
Ciekawe czy ty mając na utrzymaniu dziecko szalałbyś na czym tylko świat stoi ?
Jeżeli człowiek miał jakieś problemy to brał leki . a ty możesz na ten temat wiedzieć tyle co przeczytasz z Pudelka czy jeszcze z jakiegoś innego badziewia .
gratuluję inteligencji ! :D
Zgadzam się, nie reagujmy. Nie ma co tracić energii na dyskusję z idiotą. Albo inaczej, ,,skończonym durniem''. Chociaż w tym przypadku to jedynie eufemizm.
Na idiotów to ja widzę trafiłem. Powiedzieć złe słowo na ich kochanego Ledgera to wyzywa od razu gównarzeria.
Ech... kończmy ten temat, bo odpisywanie prymitywnych banialuk na nasze komentarze najwyraźniej podnieca założyciela tematu. A chyba nie chcemy być jego afrodyzjakiem? xD
Stwierdziłem w poście fakt, a Ty mnie od razu wyzywasz. Jesteś normalna ?? Nauczyły się trolle słowa troll i teraz używają.
Pragnę zaznaczyć, że tyczyło się to nie użytkowników, tylko Heath'a Ledgera, który jakby nie patrzyć zmarnował życie - miał jeszcze wiele przed sobą.
"a jak nazwiesz człowieka który nie znając aktora osobiście ocenia go po tym , że wziął jakieś leki ?
ja komplentym debilem ." to było pierwsze