Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

który nie ma 30tki na karku, w filmie osiągnął wiele, a może jeszcze więcej, jest sławny, bogaty, ustawiony do końca życia i nawet gdyby skończył karierę w tej chwili to nie musiałby pracować do końca życia żyjąc stale na wysokiej stopie. Człowieka, który z tym wszystkim pakuje w siebie zabójczą mieszankę leków, mimo iż nawet dziecko wie że lekowe mixy są wybitnie niebezpieczne ? Ja kogoś takiego nazwę skończonym durniem.

New_World_Order

a jak nazwiesz człowieka który nie znając aktora osobiście ocenia go po tym , że wziął jakieś leki ?
ja komplentym debilem .

rachel_mcadams

Prosze nie reagować ,to typowe dla trolii zachowanie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
New_World_Order

każdy normalny człowiek martwiłby się o przyszłość swojej córki .
Ciekawe czy ty mając na utrzymaniu dziecko szalałbyś na czym tylko świat stoi ?
Jeżeli człowiek miał jakieś problemy to brał leki . a ty możesz na ten temat wiedzieć tyle co przeczytasz z Pudelka czy jeszcze z jakiegoś innego badziewia .
gratuluję inteligencji ! :D

nashla

Zgadzam się, nie reagujmy. Nie ma co tracić energii na dyskusję z idiotą. Albo inaczej, ,,skończonym durniem''. Chociaż w tym przypadku to jedynie eufemizm.

Lilith_33

Na idiotów to ja widzę trafiłem. Powiedzieć złe słowo na ich kochanego Ledgera to wyzywa od razu gównarzeria.

Lilith_33

Zresztą awatary tych pajaców mówią same za siebie. A eufemizmem jest nazwanie ciebie daunem lilith.

New_World_Order

widzę , że kogoś zaczynają ponosić nerwy :)
śmieszą mnie twoje komentarze :p
hahahahaah :DD

rachel_mcadams

Ech... kończmy ten temat, bo odpisywanie prymitywnych banialuk na nasze komentarze najwyraźniej podnieca założyciela tematu. A chyba nie chcemy być jego afrodyzjakiem? xD

Lilith_33

Przecież nawet troll musi mieć swój afrodyzjak, dlatego nie róbcie mu tego... ;D

Lilith_33

Stwierdziłem w poście fakt, a Ty mnie od razu wyzywasz. Jesteś normalna ?? Nauczyły się trolle słowa troll i teraz używają.

New_World_Order

Jak nie chcesz troll, może być gnom.

New_World_Order

pragnę tylko zaznaczyć , że to Ty New_World_Order pierwszy zacząłeś wyzywać . :)

rachel_mcadams

Pragnę zaznaczyć, że tyczyło się to nie użytkowników, tylko Heath'a Ledgera, który jakby nie patrzyć zmarnował życie - miał jeszcze wiele przed sobą.

New_World_Order

nie chciałam cytować , ale skoro muszę ..

"A ciebie rachel to debil zrobil "

rachel_mcadams

"a jak nazwiesz człowieka który nie znając aktora osobiście ocenia go po tym , że wziął jakieś leki ?
ja komplentym debilem ." to było pierwsze

New_World_Order

podobno te leki się odkładały w organizmie

użytkownik usunięty
Valeriusz

I tu masz rację.

New_World_Order

Ja kogoś takiego nazwę Heathem Leadgerem
(*) Wspaniały Aktor

peper777

http://www.youtube.com/watch?v=ASaV25r7FsE&feature=player_embedded#at=11

Pewnie itak wiecie ale ta kołysanka powstała na prośbę Heatha