Najlepszy film z Heathem Ledgerem? Oprócz Mrocznego Rycerza, bo już oglądałam a chciałabym obejrzeć jakiś, właśnie z tym aktorem. Tylko nie mogę się zdecydować który ; )
Zależy czego konkretnie szukasz :)
Tajemnica Brokeback Mountain - genialny film, polecam ze szczerego serca.
Candy - bardzo dobry, ale niestety talent Ledgera został bardzo stłumiony.
Jeżeli chodzi o gatunek filmu to nie mam na myśli nic konkretnego. Szukam po prostu czegoś fajnego i powołuję się na opinię innych. Spróbuję obejrzeć w najbliższym czasie filmy które mi polecasz : )
Zakochaną złośnicę oglądałam właśnie parę dni temu i też mi się bardzo spodobał ten film : ) Moja ulubiona scena to ta kiedy Heath śpiewa Can't take my eyes off of you, słodkie : )
Ja mam kilka ulubionych i ten oczywiście też ten się w nich znajduje... Ja ten film widziałam tyle razy, że już nie potrafię zliczyć, mam ogromny sentyment do niego, always and forever ;)
Ja właśnie go nie oglądałam wcześniej a słyszałam że jest fajny. Więc jak stałam się fanką Heatha Ledgera i leciał akurat w TV to nie mogłam przegapić ; )
Z kolei ja stałam się jego fanką po obejrzeniu Zakochanej Złośnicy jakieś 9-8 lat temu :D chociaż też jeszcze nie widziałam wszystkich jego filmów. Parę dni temu w TV był też "Obłędny rycerz" właśnie mi się przypomniało ;)
Ja oszalałam na jego punkcie po Mrocznym Rycerzu ; ) A nie pamiętasz przypadkiem na jakim kanale leciał Obłędny Rycerz ?
Niedawno 2 dni pod rząd "Obłędny Rycerz" leciał na Polsat Film.
Polecam stronę teleman, na której wystarczy wpisać nazwisko aktora i wyświetlają się wszystkie filmy, które puszczane będą w ciągu 2 tygodni. dzięki temu dowiedziałam się o wielu wartych uwagi filmach.
Jeżeli macie czas, to w sobotę leci z Heathem "Patriota". Smutny niestety, ale jest na kogo popatrzeć <3
Wchodziłam kiedyś ma telemana ale nie wiedziałam że można tak wyszukiwać. Wielkie dzięki za pomoc : ) A Patriotę właśnie dowiedziałam się że będzie i jak będę miała czas to z przyjemnością obejrzę : )