Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger
doris1997

Napewno nie był ateistą , bo oboje z Michelle ochrzcili Matilde ,a przynajmniej Michelle jest bardzo wierząca
najprawdopodobniej był Religi Anglikańskiej
chociaż słyszałam tez że był bardzo uduchowioną osoba ale nie chodził do koscioła ,

on miał wlasny system wiary , był buntownikiem sprzeciwiał się wielu rzeczom ,
jak chociażby jego stosunek do szkoły ,do wojny w Iraku

nashla

uważam , że jakiejkolwiek wiary by nie był i tak był dobrym człowiekiem o wielkim sercu ; ))

rachel_mcadams

Tak, a po czym to wnosisz? Nie zesikaj się tylko ze szczęścia

huo_sanchez

A tobie co odbija?

huo_sanchez

jeżeli trochę bardziej zainteresował się jego osobą , wiedziałbyś jaki był naprawdę .
zresztą o czym my chcemy konwersować jeżeli ty oceniasz Iron Maiden oceniasz na 10 ^^
przecież ten zespół ma na koncie tyle wspaniałych ról . -,-

nashla

Może ona jest wierząca, ateiście przecież taki fakt zwisa i powiewa ;)

nashla

Znam gościa który jest ateistą, a ochrzcił swoją córkę ze względu na żonę, więc żaden argument.

doris1997

narkoman

doris1997

Czy to takie ważne ?

doris1997

Jakiej wiary był?
Jedynej słusznej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tylko katolik może być dobrym, utalentowanym aktorem typu Popiełuszko czy Wojtyła!

zenon_burzawa

hahahah dobre

zenon_burzawa

Facepalm

Simple_man

Ironia....

doris1997

Ja nie mogę... Wystarczy tylko, że ktoś się zapyta o wiarę to nagle tyle mądrych wypowiedzi powstaje... Może zamiast mówić nie mając nic do powiedzenia, zamilkniemy, a pisać będziemy dopiero jak mamy czym się podzielić?

Kedda

Pierwsza odpowiedź jest chyba wystarczająco satysfakcjonująca. A dalej to już sobie tylko żartujemy. Przynajmniej, dzięki temu, wątek jest cały czas obecny wśród pięciu czy tam sześciu tematów najaktualniejszych.

doris1997

Nie wiem ,ale wiem ,że zjadał grzechy

Heroes222

Hehehe. To mnie rozwaliło ;D Przepraszam, ale musiałam to napisać ;)

doris1997

Wiem z pewnych źródeł, że wyznawał Kult Karmazynowego Parzydełkowca.

użytkownik usunięty
doris1997

protestantyzm

doris1997

Na pewno był chrześcijaninem,choć gdzieś po drodze zapomniał o wierze przodków,jak to ma miejsce niestety w moim przypadku i wielu innych europejczyków,amerykanów itd.