Wiecie co wam powiem jestescie bezczelni.....ludzie ktorzy zakladaja konta po to aby Heathowi popsuc srednia bo Go nienawidza sa po prostu beznadziejni,wescie sie troche uspokujcie bo to brak szacunku dla osoby zmarlej...juz od razu widac ze mamy do czynenia z rozpieszczonymi jednynakami, ktorzy niemoga zniesc ze wszedl na miejsce 7 a wlasnie on zasluguje na to miejsce...Powiem krotko ci wszyscy ktorzy tak zrobili jestescie podli, przyjebani jak h** i po prostu zachowujecie sie jak smierdzace, rozpieszczone pieciolatki ktore jeszcze bawia sie klackami (ja nie zakladam tego forum po to aby wzniesc nowa klotnie ja sie wogole nie chce klocic ale po prostu kurde bez przesady jak ktos kogos tak nienawidzi to odpuscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
heh a skad wiesz ze ktos zaklada nowe konta zeby mu pospuć srednia..? Wydaje mi sie ze zdrowemu czlowiekowi szkoda na to czasu. To ze spadl na 11 miejsce nie jest zapewne spowodowane tym ze ktos chce mu zanizyc ocene, po prostu powoli konczy sie szum medialny w okol smierci Hetha i ludzie zaczynaja oceniac go bardziej obiektywnie. spokojnie :)
Po pierwszym szoku pt.: "o cholera!" muszę powiedzieć:
Ekhem, ekhem. Dziewczyno. Nie sraj metką.
Przez takie posty jesteśmy (fani Heath'a) postrzegani jako egzaltowane nastolaty.
Wiadomo, że kiedys musiał spaść.