Ledger w top 10 - żenujące jak ludzie ulegają sugestii,prawda jest taka że gdyby nie umarł większość z was by o nim nie usłyszała być może nigdy.Prawda boli ale niestety śmierć zrobiła mu reklamę.Pamiętajcie to nie sztuka być docenionym po śmierci tylko za życia,po śmierci każdy staje się doceniony.Wszyscy żałujemy że odszedł mówiąc eufemicznie,ale na wszystko trzeba patrzeć obiektywnie a nie dawać oceny "za to że nie żyje?"
Szanuję Twoje zdanie,ale i ty musisz uszanowac nasze!!!!Dla nas był,jest i zawsze będzie najlepszym aktorem i wspaniałym człowiekiem.Szkoda,że masz takie zdanie,ale trudno...Heath bedzie dla nas zawsze WIELKI.I kochamy Go!!!!!!!!!!!!!!!!!
ile jeszcze założycie takich tematów? pewnie znajdą się osoby, które dadzą mu 10/10 "bo umarł". ale znajdą się też tacy, którzy doceniają jego grę aktorską.
Ja usłyszałam o nim jeszcze przed jego śmiercią, w rożnych filmach go widziałam i bardzo mi się podobał w rolach które grał. Wątpię żeby to śmierć zrobiła mu reklamę, pewnie to ty usłyszałeś o nim po jego śmierci i to jest smutne!!!
Pozdrawiam wszystkich fanów Ledgera!!
Njesz, sorry, ale żenujące to jest po raz setny zakładanie takiego samego tematu. Ile można gadać o tym samym. A stwierdzenie, że po śmierci każdy zostaje doceniony jest grubo przesadzone. Jeśli zaś chodzi o Ledgera, to uczciwie trzeba przyznać, że facet miał niesamowity talent. Był jednym z najlepszych aktorów młodego pokolenia. I udowodnił to już za życia.