Dziś spotkałam się z takim artykułem i troche jestem hmm
zniesmaczona, nie Heathem tylko ludzmi...
http://www.egoisci.pl/2885/smierdzi/
Nashla, daj spokój! Nawet nie przywołuj takich debilnych artykułów tutaj. Sama wiesz, że to wszystko wymysł
pism-szmatławców. Nie warto nawet się tym przejmować i przeżywać tego! Już dawno się zetknęłam z tym
artykułem i tylko pokiwałam z politowaniem głową. To i tak nie ma znaczenia, co o nim pisali, co piszą i będą
pisać. Jest to w ogólnym rozrachunku jedynie dlatego przykre, że za życia wypisywano o nim różne głupoty, a
po śmierci faktycznie wszystkie portale, gazety i ludzie go gloryfikują. Należało go docenić za życia, dać mu
trochę prywatności, rozmawiać z nim o filmach, a nie o życiu prywatnym, a nie niszczyć go i jego wrażliwość
dzień po dniu, co w konsekwencji poniekąd przyczyniło się do tragedii. No ale nic się niestety na to nie
poradzi :(
Pozdrawiam!
Ja też zetknełam się z dwoma takimi "artykułami" a piszą je tacy co to nie odróżniają fajnego stylu ubierania od łachmaniarstwa .Heath lubił chodzić w powyciąganych wyglądajacych na stare podkoszulkach i naprawdę ten styl bardzo do niego pasował pamiętamy wszyscy skarpety w czerwone paski , żołty podkoszulek , czapkę z dziurami ,i co? wygladał w tym świetnie! :) a Ci co piszą takie artkuły to prawdopodobnie ubierają spodnie sprasowane w kantke i białe skarpety frotte :D dlatego czytając takie "wypociny" po prostu żal mi ich .
Zawsze jak czytam takie pierdoły na jego temat nie mogę się powstrzymać by tego nie skomentować ;)
Ci co piszą takie artykuły są ciency jak wypłata PTHW ;)
Szkoda mi poprostu tych ludzi, chociaż nie , mnie jest ich
poprostu żal ich głupoty ,
Heath miał swoje ulubione ubrania i chodził w nich często , i co w tym dziwnego ,litosci, wy za każdym razem kiedy pójdziecie w jednej rzeczy
na drugim dzien to wyrzucacie do kosza ?
Heath nosił stylowe, markowe i drogie ciuchy stylizowane na vintage, świetne dodatki (Rayban'y)itd., a to że jakieś kmiotki z brukowców nie mają o tym zielonego pojęcia to już inna sprawa. Druga sprawa, że nie chce mi się wierzyć w takie rewelacje, czyli w to, że Heath śmierdział, że ktoś to zarejestrował i sprzedał brukowcom itd. Takie newsy na potęgę wymyślają te szmatławce!
Dokładnie, drogie, i swietne ubrania,
kiedys spotkałam siez opinią ze nie dbał o siebie, bo
przyłapano go pare razy jak wyszedł z domy w tym samym ubraniu
co np 3 dni wczesniej ,
Bozesz ty mój, to straszne, ,wszysyc przecież wyrzucamy nowe ubrania
i drogie po tym jak juz w nich gdzies wyjdziemy .
Głupota ludzka nie zna granic.