Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Zmarł w wieku zaledwie 28 lat, Jezu, miał całe
życie przed sobą , małe dziecko....

nashla

Daj już sobie siana.

Anastazja_2

Ej przestań na każdego naskakiwać na każdym forum z Heathem =/ Ciesze się że ona wyraża to co czuje i tak powinno być po co ma to tłamsić w sobie ,ale też nie muwie tylko o niej ale i o wielu innych fanach Heatha =]

Monika_16

Sama daj sobie siana!Zgadzam sie z Tobą nashla...Ja nigdy nie pogodze się z Jego śmiercią...;'(((

pancia8

I z Tobą Monika też się zgadzam ;)Każdy ma prawo przeżywać Jego śmierć jak mu się podoba...;'(

pancia8

"Każdy ma prawo przeżywać Jego śmierć jak mu się podoba...;'("

Boże, widzisz i nie grzmisz! Ile Ty masz lat dziewczyno?!

Skoro chcesz to "przeżywać jak Ci sie podoba" to zrób w to jakiś intymny sposób, zostaw to dla siebie samej, oglądaj jego zdjęcia, filmy czy Bóg wie co a nie wypisuj brednie na forum! to żałosne a nie pokazanie wszem i wobec jak Ci go brakuje, bo zobaczyłaś z nim ZZ i TDK!

Monika_16

Nie zaczynaj zdania od 'ej' bo to prostackie. Będę naskakiwac na tego, na kogo uznam, że należy. To jest forum o nim a nie miejsce, w którym ona może poraz setny pisać jedno i to samo, to juz zaczyna być nużące i tylko zaśmieca forum. Niech to powie Tobie na gadu gadu a nie na forum, bo kogo to interesuje prócz was dwóch, które tak samo piszecie w kółko o jednym i tym samym jak to jest Wam go brak? Też mi jest źle z myślą, że Go nie ma, ale bez przesady, troche opanowania i szacunku dla Niego samego. Ok, żeby było jeszcze bardziej chamsko to dodam, abyś poprawila ortografię;)

Anastazja_2

Opanuj się człowieku!Ile TY masz lat?!Każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii i okazywania tego jak jest mu brak Heath'a.I nie pisz mi tu bzdur typu,że obejrzałam z nim tylko dwa filmy.Jeśli chcesz wiedzieć to obejrzałam wszystkie.Od samego początku byłam i jestem jego fanką.I chcesz mi powiedzieć,że nie mam do niego szacunku pisząc jak mi go brakuje i jak bardzo przeżywam Jego śmierć?!Ośmieszasz się dziewczyno i nic więcej.Po to jest to forum,żeby pisać co sie czuje i co sie myśli o Nim.Nikt mi tego nie zabroni a szczególnie Ty.Będę pisać o tym tyle razy ile będę miała ochotę!I jeśli chcesz wiedzieć to raczej Ty nie masz szacunku do Niego wywołując tutaj jakieś głupie kłótnie i czepiając się tego co inni tutaj piszą.Jeśli mogłam bym prosić to nie odwołuj się do żadnej mojej wypowiedzi.Każde zdanie napisane prze ze mnie na tym forum jest skierowane do prawdziwych fanów Heath'a a nie do takich ludzi jak ty.Bo widocznie nie byłaś i nie jesteś Jego prawdziwą fanka skoro naskakujesz na ludzi,którzy na prawdę opłakują śmierć człowieka,który był dla nich kimś wyjątkowym,który był ich prawdziwym idolem...W imieniu tych wszystkich ludzi proszę Cię abyś nas nie krytykowała.I jak to sama napisałaś TROCHĘ OPANOWANIA!

pancia8

:)

Bo Ci ciśnienie skoczy. :)

pancia8

Z ciekawości fanko, ile masz lat? (tylko i wyłącznie z ciekawości)

Anastazja_2

Ciśnienie może tobie skoczyło co?!Bo mi na pewno nie.A to ile mam lat to już nie twój interes!Ale po twoich wypowiedziach stwierdzam,że jesteś jakąś gówniarą.Bo jak widzę twoje wypowiedzi w innych tematach to stwierdzić mogę tylko tyle,że masz bardzo niski poziom kultury.Jak już wcześniej powiedziałam skończ komentować moje wypowiedzi bo mnie one nie interesują.Ja już z tobą kończę te dyskusje ze względu na szacunek do osoby,której poświęcone jest to forum.Więc-ŻEGNAM!

pancia8

Nie krzycz, opanuj emocje:)