Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

W swoim pierwszym oficjalnym oświadczeniu po śmierci Heatha Ledgera aktorka Michelle Williams poprosiła o uszanowanie prywatności jej rodziny.
Aktorka przerwała milczenie i w oświadczeniu dla agencji Reuters stwierdziła: "Proszę, uszanujcie naszą potrzebę opłakiwania go w prywatności. Moje serce zostało złamane. Jestem matką wrażliwej, energicznej i pięknej małej dziewczynki, która jest żywym obrazem swojego ojca. Teraz mogę jedynie obserwować, jak jego osoba przejawia się w niej każdego dnia. Rodzina Heatha i ja patrzymy, jak Matilda rozmawia z drzewami, przytula zwierzęta i robi pierwsze kroki i wiemy, że Heath nadal jest z nami. Nasza córka będzie wychowywana wśród najlepszych wspomnień o swoim ojcu".

Oświadczenie pogrążonej w żałobie aktorki zostało opublikowane przez rzecznika Ledgera.

Marcysia

biedna...chociaż nie byli już razem..bardzo go kochała. najbardziej mi szkoda własnie jego córeczki..już nigdy nie pozna swojego tatusia. ;(

monciaaa

eh.. tragedia.. wspolczuje calej rodzinie Heath'a. Michell musi byc bardzo ciezko .. :(