Że po dłuższym czasie aktor spadnie poza pierwszą setkę.
nie dziwię się. skoro vin diesel jest aktorem na 10, a Robert De Niro na 9, to faktycznie, możesz mieć problem z miejscem Heatha Ledgera w tym rankingu.
no i właśnie dlatego piszę, że skoro tak, to możesz mieć śmiało problem z tym, że Ledger jest tak wysoko w rankingu.
ja uważam, że 10 to też trochę za wysoko, ale gdzieś 30-40 powinien być.
Diesiel czy ktokolwiek inny w pierwszej 100' nie powinien stanowić problemu. Przyjmuję zakład. ..a spróbuj mnie wystawić:D Możemy ją wpić gdziekolwiek. Niemniej jednak, proszę byś określił co czym jest "dłuższy czas", abyśmy wiedzieli, kto płaci za to co wspólnie spijemy. Pozdrawiam serdecznie. ;)
użyłem tego sformułowania żeby bardziej podkreślić moją wypowiedź.A poza tym porządny obywatel Polski znajdzie miejsce by się upić - nieważne gdzie i nieważnie z kim, zwłaszcza gdy mamy Nowy Rok i bale się jeszcze nie skończyły :D pozdrawiam
No nie wiem czy "porządność" można określić tym czy ma się z kim napić tu i ówdzie, teraz i wówczas. Twoja odpowiedź jednoznacznie daje do zrozumienia, że boisz się przegranej, bądź już ją poniosłeś. Nie mam Ci tego oczywiście za złe. Wskazuję tylko drogę tym, którzy nie zawsze się zastanowią nad wagą wypowiadanych słów.