Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 785 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Że po dłuższym czasie aktor spadnie poza pierwszą setkę.

użytkownik usunięty

nie dziwię się. skoro vin diesel jest aktorem na 10, a Robert De Niro na 9, to faktycznie, możesz mieć problem z miejscem Heatha Ledgera w tym rankingu.

użytkownik usunięty

Robert de Niro to świetny aktor

użytkownik usunięty

ale gorszy od Diesela?

użytkownik usunięty

Tak - nie wiedziałem czy w twojej wypowiedzi to było porównanie czy co innego.

użytkownik usunięty

no i właśnie dlatego piszę, że skoro tak, to możesz mieć śmiało problem z tym, że Ledger jest tak wysoko w rankingu.
ja uważam, że 10 to też trochę za wysoko, ale gdzieś 30-40 powinien być.

użytkownik usunięty

W sumie racja bo Joker był zajebisty że tak powiem

Diesiel czy ktokolwiek inny w pierwszej 100' nie powinien stanowić problemu. Przyjmuję zakład. ..a spróbuj mnie wystawić:D Możemy ją wpić gdziekolwiek. Niemniej jednak, proszę byś określił co czym jest "dłuższy czas", abyśmy wiedzieli, kto płaci za to co wspólnie spijemy. Pozdrawiam serdecznie. ;)

użytkownik usunięty
Daveiro_88

użyłem tego sformułowania żeby bardziej podkreślić moją wypowiedź.A poza tym porządny obywatel Polski znajdzie miejsce by się upić - nieważne gdzie i nieważnie z kim, zwłaszcza gdy mamy Nowy Rok i bale się jeszcze nie skończyły :D pozdrawiam

No nie wiem czy "porządność" można określić tym czy ma się z kim napić tu i ówdzie, teraz i wówczas. Twoja odpowiedź jednoznacznie daje do zrozumienia, że boisz się przegranej, bądź już ją poniosłeś. Nie mam Ci tego oczywiście za złe. Wskazuję tylko drogę tym, którzy nie zawsze się zastanowią nad wagą wypowiadanych słów.

użytkownik usunięty
Daveiro_88

A gdzie mieszkasz?

:D .. Trójmiasto

użytkownik usunięty
Daveiro_88

aaa ja Poznań

Wiem. Dla chcącego nic trudnego. W Poznaniu mam znajomych, choć i zapraszam, by poczuć jodu moc. :)

Z pewnością. Ledgera niestety nie zobaczymy już w żądnym filmie, jego kariera nie rozwinęła się na tyle, na ile było go stać. A przecież większość ogląda same nowości.