Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

przez to odebrał statuetkę Robertowi Downey'owi Jr. a założę się ,że Ledger dostanie tego Oscara.Nie mówię,że jego Joker był zły(fenomenalny),ale to nie jest ewidentnie rola Oscarowa.Zdobędzie statuetkę tylko dlatego,iż poszedł w zaświaty.

Wapierz

Świetnie tylko co w związku z tym????? Kolejny tekst typu "Zdobędzie statuetkę tylko dlatego,iż poszedł w zaświaty"- rzygać się mi już chce tym!!!

blondanka

Nie dokońca oto mi chodzi ,że poszedł w zaświaty,ale chodzi mi oto ,że dlaczego nie Oscar Specjalny >???

użytkownik usunięty
Wapierz

Znaczy jaki? Posrebrzany w białe kropki i pachnący rumiankiem?

Najlepiej za całokształt...Szkoda ,że nie mam w tym temacie zwolenników

Wapierz

jaką 'specjalną' ? tylko dlatego, że podobno nie żyje ma być traktowany jakoś specjalnie ? genialna kreacja - dostaje się oskara. i tyle.
a poza tym moim zdaniem on i tak żyje. ale wiem , że się ze mną nie zgadzacie :D

zuzanne

Miałaś nam ponoć przedstawić "dowody", więc gdzie one są???;)

blondanka

przedstawię jak już uzbieram ich pokaźną ilość i wtedy zauważycie jak są NIEPODWAŻALNE !! :D :D:D

Wapierz

"Zdobędzie statuetkę tylko dlatego,iż poszedł w zaświaty."

Nie dlatego że "poszedł w zaświaty", tylko dlatego że jego gra była FENOMENALNA. Po wyjściu z kina chciałem kupić bilet na kolejny seans, tylko dlatego żeby jeszcze raz zobaczyć Jokera. Nie jestem jakimś specjalnym fanem tego aktora, ale rolą Jokera mnie zauroczył.

Wapierz

Dla mnie to jest rola Oscarowa. Mocno zapada w pamiec. Osobiscie uwazam ze jako aktor Robert Downey JR jest po prostu fenomenalny a za "Zodiaka" powinien byl zgarnac Oscara. Jednakze w tym roku Joker jest gora.

white_warrior

Jak dostanie Oscara,to statuetka będzie bez znaczenia,bo już go z nami nie ma,ale zostanie w pamięci.Downey Jr,będzie mógł sobie jeszcze Oscara na półce postawić.