Witam fanów Heatha, jaki film z jego udziałem jest wg Was prawdziwą "perełką"? Ja zdecydowanie obstawiam "Tajemnicę Brokeback Mountain", jak dla mnie czysta rewelacja - jak zresztą wszystkie jego filmy, natomiast to właśnie TBM szczególnie wpisał się w moją pamięć.
Pozdrawiam fanów tego genialnego aktora! :)
Również według mnie "Tajemnica Brokeback Mountain" to Arcydzieło filmowe 10/10-A rola Heatha(Ennis Del Mar) to istny majstersztyk sztuki aktorskiej.Ten film i (kreacja Heatha-jako rozdartego Ennisa) to najlepszy film w historii Hoolywood...Rewelacja-Heath Ledger zawsze zostanie w mojej pamięci jako samotnik z rozdartym sercem Ennis...R.I.P.-22.01.08r.
moim zdaniem Heath najlepiej zagrał postać jokera w dark knight żeby zagrać takiego psychola... trzeba mieć w sobie niezły potencjał szkoda że umarł...
"Brokeback" jest bardzo dobre, ale mnie o wiele bardziej poruszyła gra aktorska Heath'a w "Candy". Ostatnia scena w barze, jego twarz, oczy = Miłość w najczystszej postaci...
o kurczę, ciężko wybrać.
"the dark knight", "candy" i "tbm". pomijam, że w każdym świetnie zagrał. :)
Dla mnie Tajemnice Brokeback Mountain, Candy i Mroczny rycerz. Heath stworzył takie postacie, które pozostaną na zawsze! Mistrz!
nie będę oryginalna ale dla mnie w każdym filmie dawał z siebie wszystko...
uważam że każdy film zasługuje na oklaski...
najlepszy film z Heath'em? trudno powiedzieć...
dla mnie każdy był najlepszy :)
"Kto żyje szczęśliwie i szczęśliwy umiera, jest dla mnie bohaterem..."