Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 986 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Wygląd , haryzma , talent , niesamowity , niski , z australijskim akcentem , głos !!!!!!! To wszystko składa sie na super , mega ciacho za którym wszystkie szaleją . PISZCZCIE DO MNIE !!!!!!!!!!!!SZUKAM BRATNIEJ DUSZY!!!!!!!!!!!!!

Matilda_Ferrero

Szkoda tylko ze już zajęty i że ma już obcięte te swoje śliczne włoski, bez nich tak jakby troszę stracił blask, no i się nieco postarzał, ale i tak jest cudowny!

M_Valo

Ech....ale seksowny! Mam wybuchnąć? Kolejny denerwujący mnie koleszka, udający macho i twardziela. Na zdjęciu taki z niego cwaniaczek, że same ochy i achy....;\. Nie myślcie, że jestem zazdrosny. Poprostu nie cierpię takich typków co na wywiadach, galach udaję mężnego twardziela, cwaniaka co to może mieć każdą, a za chwilkę czymś się skaleczy, albo urazi go narzeczona i zachowuje się jakby miał depresje....

movie_maniak

........poporodową. Sami przyznajcie. Co do filmów, żadnego nie widziałem i nie mogę wyraźić się co do niego pod względem filmowym, ale moją opinię na temat jego wizerunku już znacie..

movie_maniak

Skoro nie widziales go w zadnym filmie, to skad wiesz ze udaje macho i twardziela? Takie role mu po prostu pasuja, a z tego co widzialam na galach, zachowuje sie on calkiem normalnie. Poza tym ma zone i dziecko, wiec nie sadze, zeby tak mu zalezalo na zakochanych fankach;) poza tym unika skandali i raczej skupia sie na pracy. Za to go cenie, za to, że promuje się własnym talentem (ktory naprawde posiada - polecam jego filmy ;];];]), a nie zyciem prywatnym. Poza tym, skoro nie widziales zadnego filmu, to na kija za przeproszeniem wchodzisz na jego profil? Wlasnie to swiadczy, ze jestes zazdrosny ;]
pozdro.

Matilda_Ferrero

Co do włosów masz rację m.walo.g10. Uśmiech jest rozbrajający :)

Matilda_Ferrero

To prawda jest nieziemsko przystojny... Najbardziej lubię te jego dołeczki kiedy sie uśmiecha. Śliczny..

calineczka321

Śmieszne jesteście. Widzę po samym jego zdjęciu, że z niego jest palant. Nie wytłumaczę wam tego, bo jestescie w nim zabujane, ale spóbujcie na niego spojrzeć z innej perspektywy.

movie_maniak

A czytales z nim chociaz jeden wywiad? Jakikolwiek? Jezeli nie to radze przeczytac a wtedy zrozumiesz ze sie mylisz;) Jest bardzo dobrym aktorem, i wbrew Twojemu przekonaniu nie gra tylko miesniakow. Naprawde polecam kazdy jego film, no moze z wyjatkiem "Oblednego rycerza" bo jest niezbyt dobry :)
A to ze wyglada jak wyglada, to akurat nie jego wina :D Wiec wcale sie nie dziwie ze ma tyle fanek-jestem jedna z nich jakby co :P

Matilda_Ferrero

chyba charyzmę;p
I nie wszyscy za Nim szaleją;p
Ja go tylko lubię;)
Wolę Johnny'ego Deppa, Toma Hanksa czy Keanu Reevesa:D

CzarnaKrwinka

usmiech cudowny i jeszcze jak ma dugie wlosy..ah:)
i to wlasnie jest fajne ze sie nie afiszuje i nie popisuje..malo o nim w sumie slychac ( afery itp.) zyje normalnie i raczej sie nie popisuje :)
no i ma fajny tatuaz na lewym nadgarstku:)

zaba_12_2

Nooo ten facet to marzenie :D Jest bosi a jego uśmiech :)) Nogi mam jak z waty :**

martakamyk13

"Widzę po samym jego zdjęciu" taak.. to rzeczywiscie dużo o nim mówi.
jak dla mnie niezły aktor i całkiem miło się na niego patrzy.
i moim zdaniem wszyscy się mylicie. to co mówi na wywiadach albo na galach niekoniecznie okresla jego osobowosć. to, jaki jest może powiedzieć tylko ten co go zna. my narazie możemy się wypowiadać o tym jak gra i jak ładnie wygląda ;)

Matilda_Ferrero

To ja - nie jestem w nim, jak piszesz, ZABUJANA :D Nie patrzę na niego jak na wymarzony model faceta, tylko jak na aktora, którego oceniam po tym jak gra, nie jak wygląda. A gra świetnie, polecam filmy z jego udziałem. I dziwię się ocenianiu ludzi po wyglądzie... Czy to jego, cholerka, wina, że jest seksowny? :D