Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

http://www.sfora.pl/Nie-chca-wydac-ostatniego-filmu-z-Heathem-Ledgerem-WIDEO-a34 24

peesem

"Twierdzą, że się nie sprzeda."
Przykre jest to,że tylko o pieniądze chodzi.
Może nie będzie wielką premiera i filmem roku,ale widzów mu napewno nie zabraknie.I jak twierdzą niektórzy, ludzie pójdą tylko dlatego,że Heath nie żyje.A ja pójdę dlatego,że gra tam dwóch moich ulubionych aktorów -Johnny i Heath, no i po części też dlatego,że to jego ostatnia rola.

edekL

A ja bym poszedł na niego nie dla Ledgera, Deppa czy Farella tylko dlatego, że to film Gilliama, a one są bardzo dobre, Gilliam tworzy świetne filmy, często porusza wątki które w innych filmach nie znajdziemy, tworzy sztukę dla sztuki, a nie komercje...

peesem

Powiem szczerze,że nie znałam jego filmów wcześniej.Pierwszy obejrzany to "Niestraszoni Bracia Grimm" i tylko dlatego,że gra tam Haeth.Ale tpo co zobaczyłam było znakomite.Charakteryzacja na najwyższym poziomie,piękny bajkowy świat.

edekL

Bracia Grimm jak Bracia Grimm, ale Monthy Python, Święty Graal, Fisher King, Las Vegas Parano, 12 Małp, Baron Munchausen....strasznie oryginalny scenarzysta i reżyser, myślę, że czołówka wśród najlepszych...

peesem

A to Las Vegas Parano oglądałam,to był niezły film i 12 małp chyba też sobie przypominam.Reszty nie

edekL

U mnie to Tim Burton:]

peesem

Wielka szkoda :(
Sądze, że film miałby szansę sie sprzedać, wydaje się być ciekawy, do tego świetna obsada aktorska. Poza tym myslę, że media zrobiłyby odpowiednią reklamę, gdyż nadal (to przykre) zarabiają na tragicznej śmierci Heatha...

peesem

a czy każdy film musi się 'sprzedać' ?

a poza tym (to smutne), ale sądzę, że i tak wszystkie masy poszłyby tylko dlatego, żeby zobaczyć film z "aktorem, który przedawkował". ..

eh, Heath :(