Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Jestem w szoku,że na liście "TOP 100-Ludzie" Heath,który był tak znakomitym aktorem jest dopiero na 263 pozycji a jakaś serialowa gwiazdka Sophia Bush jest na 59.To jest po prostu śmieszne.

pancia8

ranking na filmwebie.

i nic więcej dodawać nie trzeba ..

oluskaa

Fakt masz rację ,ale też mnie wkurza ,że w TV nic z Heathem nie puszczają =/ Z chęcią po raz trzeci mogła bym obejżeć "Cena Honoru"

Monika_16

ja ucieszyłabym się chociaż na 'Zakochaną złośnicę' :)
ale cóż.. program mają raczej ustalony i nic nam do tego.

jednakże zamiast po dziesięć tysięcy razy puszczać jakieś powtórki głupkowatych serialików mogliby puścić coś konkretnego.

oluskaa

Zgadzam się z wami.Ostatnio puścili "Obłędnego rycerza" chyba na AXN,ale dopiero o 1.00 ;/

Monika_16

Moje prośby chyba zostały wysłuchane bo za tydzień na polsacie leci z nim film "Patriota" =]

Monika_16

hm. nie ukryję lekkiego niezadowolenia, gdyż filmy historyczne nie bardzo mi podchodzą.. ale skłonna byłabym z ciekawości obejrzeć. jednakże wyjeżdżam w sobotę za granicę, więc kicha.

://

oluskaa

Ja na pewno obejrzę i to z ogromną przyjemnością:)))

pancia8

Właśnie zgadzam się z Tobą szkoda tylko,że nic nie piszą na filmweb przynajmniej obejżała bym sobie "Obłędnego Rycerza" choć bym do tej 1:00 miała czekać

Monika_16

sama bym chętnie obejrzała :) z tą pozycją nie miałam jeszcze okazji się zapoznać, zbyt wiele filmów czeka w kolejce do zassania z neta :D

oluskaa

Film "Patriota" leci na polsacie w poniedziałek ,jeśli się nie mylę to o 20:05 =] albo jakoś tak xD =]

pancia8

Pytanie brzmi, jak to się stało, że w tak krótkim czasie z miejsca w pierwszej 10. spadł na 263? Ile osób musiało dać mu 1, żeby do tego doszło? Wystarczy poczytać sobie starsze tematy, w których oburzeni "krytycy" potępiali pośmiertne dawanie 10 Heathowi i wszystko jasne. Ja należę do tej grupy osób, która doceniała go na długo przed śmiercią i czuję niesmak, gdy widzę tę sytuację. To fakt, że część osób poniosło z tymi ocenami, bo wcześniej nawet nie wiedziały kto to jest i to prawda, że Heath nie miał szansy wykazać się na tyle, żeby być w czołówce rankingu, ale dawanie masowo jedynek jednemu z najlepszych aktorów młodego pokolenia tylko dlatego, że był za wysoko w rankingu filmwebu(który to ranking i tak nie jest przecież opiniotwórczy)to jakaś żałosna dziecinada.Przydałoby się trochę szacunku ze względu na jego śmierć i w związku z tym zmarnowany wielki talent.

Laura_Melody

Właśnie to mnie denerwuje,że ludzie nie potrafią uszanować tego,że On już nie żyje.Moim zdaniem to On powinien być przynajmniej ponad tymi wszystkimi pseudo gwiazdkami.Bo pokazał ludziom swój niesamowity talent aktorski i mogliśmy podziwiać Go w tylu pięknych filmach.Dla mnie Heath był prawdziwą gwiazdą.Ale niestety już tak jest,że ludzie wolą gwiazdki-czyli osoby znane z tego,że są znane,które non stop wywołują jakieś głupie skandale.Heath nie należał do takich pustych ludzi,ale to niestety nie jest uszanowane.Wręcz przeciwnie.Ciągle jakieś głupie spekulacje na temat czy brał narkotyki itp.LUDZIE DAJCIE TEMU JUŻ SPOKÓJ!PRZECIEŻ ON NIE ŻYJE!POKAŻCIE MU SZACUNEK NA KTÓRY ON BEZ WĄTPIENIA ZASŁUGUJE!

pancia8

patriota jest o 21:00, bo o 20:05 jest CSI:NY

The_Slayer

Dzięki wielkie ,za odpowiedź kiedy =] pozdrawiam =]

Monika_16

Ja nie patrze na ten ranking bo mam swój własny ;s

Antonio_Montana

Ja też tak na prawdę mam swój własny i chyba każdy ma,ale i tak to jest głupie-stawianie gwiazdeczek,które żyją głównie ze skandali nad takimi świetnymi aktorami jak Heath;/

pancia8

Zgadzam się z wami..:) Heath powinien być nie dalej niż na 80 miejscu..:)