Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 785 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Mnie w "Brokeback Mountain" Piękna i wzruszająca rola Ennisa Del Mar.

milla_88

Wszystkie jego role są powalające, ale jeśli musiałabym wybrać, to: "Tajemnica Brokeback Mountain" i "Casanova". On jest po prostu rewelacyjny.

milla_88

o kurcze...nie wiem...oglądałam wszystkie filmy z heath'em ale który najleprzy...podobał mi sie bardzo w zakochanej, obłędnym, brokeback...i Ned Kelly!!!!

milla_88

Mi też najbardziej w Brokeback Mountain, ten film to mistrzostwo świata. Oboje z Jakie'm zagrali po mistrzowsku, mi osobiście bardziej podobała się rola Jake'a, ale Heath też grał świetnie. On jest bardzo dobrym aktorem:)

Jake

Zakochana złośnica i obłędny... W casanova był niezły...

harley4321

Jejku, Jejku... Jak mogłam zapomnieć o fenomenalnej grze w Cenie Honoru.... Niewybaczalne;)

harley4321

Dopiero niedawno obejrzałam "Zakochaną złośnicę" i przyznam że podobał mi się w tym filmie tak samo jak w "Brokeback Mountain". I ten jego głos, jak śpiewał piosenkę dla Kat. Hmmmmm........ :-)

milla_88

Zapraszam do wypełnienia ANKIETY FILMOWEJ na moim blogu. mam nadzieję, że ktoś zostawi wpisik:-)

milla_88

Najlepiej Ledger wypadł w swoim najnowszym filmie- Candy. Film po prostu rewelacyjny, a Heath udowodnił w nim, że jest prawdziwym artystą. Teraz spokojnie mogę stwierdzić, że to chyba najbardziej uzdolniony aktor młodego pokolenia (tym jednym filmem udowodnił mi, że mimo wszystko pod względem kunsztu stoi wyżej niż Jake Gyllenhaal), tylko do tej pory wybierał za mało ambitny repertuar;)

Damnit

Nareszcie ktoś się poznał na Heathu:-) Co do "Candy", widziałam tylko zwiastun (zapowiadał się ciekawie), a na film, niestety będę musiała troszkę poczekać. Nawet nie wiem, kiedy jest polska premiera (nie pisze).

milla_88

Dla zainteresowanych:
http://rozrywka.interia.pl/wydarzenia/news?inf=718031 [rozrywka.interia.pl/wyd...]

milla_88

Nieustraszeni bracia Grimm, Obłędny rycerz no i oczywsci nie zapomniana rola w Prawo miecza (Roar) ogladalem wszystki odcinki na RTL7 :D a zreszta wszedzie gral super