http://pl.youtube.com/watch?v=q0Cu5PCxyyg
Widzieliscie to? Ludzie smiejacy sie i szydzacy z Heath'a..
Przeciez to jest okropne.. jak mozna smiac sie z czyjejs smierci.. co za gnojki..
Nikt mu nie kazal, lekarz je jedynie przepisal i wiesz co? Nie zycze Ci zebys byl w takim stanie jak Heath..
Miał przepisaną odpowiednią dawkę, nie musiał tyle wpieprzać na raz. Kolejna gwiazdunia zmarła z przećpania. Co tu opłakiwać...
Demon taki madry jestes, ze wszystkim w kolo ublizasz.. moze jakis niedowartosciowany jestes? Rodzice Cie nie kochaja?
szkoda mi tylko Twoich rodzicow demon :( popelnili wieeelki bład w przeszlosci i pewnie zaluja go do dnia dzisiejszego :] a Ty jak dorośniesz (trzeba bedzie poczekac pare ladnych lat) to sie tez nie udzielaj publicznie bo se wstydu tylko narobisz :]
Szifolek ta cala kwestia jest do demona? Bo sie zgubilam w zeznaniach ;]
Tacy ludzie jak on nie maja prawa bytu, tylko zanieczyszczaja ludzkosc swoja wrodzona glupota... zaaal
No chwila! Tak naprawdę to niewiadomo, co się stało i pewnie nigdy się nie dowiemy. Wziął za dużo, ale nikt nie ma pewności, czy przez przypadek, czy nie do końca... W każdym razie to był dla mnie potworny szok, jak się dowiedziałam... Nie mogłam uwierzyć :(
Ludzie którzy się śmieją to fotoreporterzy, dla nich to pożywka z której żyją a że dopisuje im przy tym humor to tylko świadczy o zupełnym zbzikowaniu i zdurnowaceniu. Ale cóż, to MY jesteśmy temu pośrednio winni bo to MY chcemy wszystko wiedzieć i widzieć, podglądnąć gwiazdy w intymnych sytuacjach czy przyłapać na czymś nielegalnym.... Ale takie jest życie....
a z innej beczki: na http://www.egoisci.pl/3439/kapiel_w_morzu_zamiast_stypy/ są zdjęcia z pogrzebu Heatha w Perth (rodzinka i znajomi wesoło pluskają się w wodzie bo w taki wesoły sposób chcieli uczcić pamięć wesołego człowieka jakim był Ledger. Wesołego? on podobno miał problemy z depresją i to ogromne!!!
Jeżeli tak go bronicie i mówicie, że na 100% nie przećpał to napiszcie jaka była przyczyna śmierci, bo ja przyznaje, że nie wiem(dlatego nie mówie, że przećpał, tylko wydaje mi się, że to mogło być przyczyną śmierci).
Pozdro
Heath miał we krwi stężenie ponad normę 6 leków!!! I to go zabiło, myślę że brał za często i mógł zwiększać dawki (kwestia lekomanii). Ogólnie brał na depresję i inne psychiczne niedomagania, jakie nie wiem, bardzo mi go żal.
nikt tu się nie śmieje ale dawanie aktorowi 10 za to że umarł to jest przesada każdy kiedyś umrze w takim razie to od razu każdemu aktorowi powinno się dać 10
To się nazywa dopiero żerować na czyjejś śmierci, moze zamieść jeszcze filmik jak zakopują Heatha a sępy się same zlecą!
Och wybacz Mieszko ale nie ma takiego filmiku wiec niestety nie zamieszcze, ale oczywiscie jakbym znalazla to wysle Ci link..
Ironia..
czytałem ostatnio że rodzina Heatha już się kłóci o jego majątek: bracia jego ojca twierdzą że ten roztrwoni go, przepuści czy źle ulokuje czy coś w tym rodzaju