wydaje mi się, że zawsze w najbliższą sobotę 22. stycznia na tvn puszczają Tajemnicę. ale to i tak mało. w ciągu tego roku puścili z nim chyba dwa filmy: Mrocznego Rycerza i Królów Dogtown, możliwe, że TBM też, ale niestety nie pamiętam dokładnie.
W najbliższą niedzielę na Polsacie około 14 odbędzie się emisja ,,Królów Dogtown'', jednak na razie nie są mi znane plany telewizji na 22 stycznia; jeśli ktoś dowie się pierwszy, niech pisze:)
" NAdal znajduje pocieszenie we śnie który kończy sie tym że jesteśmy razem do końca ,
jest to jedno z moich ulubionych wyobrażeń,jest to jedno z ulubionych miejsc które odwiedzam "
Michelle Williams dla GQ o śmierci Heatha
nic nie znalazlam:( TBM w 2011 bylo dwa razy na TVN i TVN7. Puscili tez Mrocznego Rycerza, Casanova, Krolowie Dogtown, Czekajac na wyrok. Ostatnio tez na ktoryms z kanalow byli Nieustraszeni Bracia Grimm i wczesniej Ned Kelly chyba na AleKino. To tak malo nie bylo, ale fani Heatha zawsze beda czuli niedosyt:(((
to juz taka "tradycja" objerzec film z Heathem w rocznice jego smierci. Niestety nie mam tv, dlatego moj dzisiejszy wybor to 10 things i hate about you w necie ;) nie bede sie jakos wielce smucic bo nalezy sie cieszyc ze Heath zostawil nam kilka fenomenalnych obrazow do ktorych zawsze mozna wrocic!