Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 986 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

31 stycznia 2009 o godz. 21.30 TVN wyemituje w całości oskarowy film Anga Lee 'Tajemnica Brokeback Mountain'. Jestem szczerze ciekawa jaką reakcję wywoła on wśród polskich widzów... Ja osobiście bardzo się cieszę, że film pojawi się w polskiej TV i co tu dużo mówić, chwała TVN-owi za to ;)
Więcej info na:
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=51280&strona=telegram

Jokerin

Super:) Dziękuję za informację Jokerin:)Mój ukochany film, w którym zagrał Heath, nie moge się już doczekać:)pozdrawiam Cię bardzo serdecznie:)

Jokerin

Parafrazując słynne 'pirat drogowy na zawsze pozostanie drogowym piratem': 'naród homofobów na zawsze zostanie narodem homofobów, tak nawiązując do reakcji : )

użytkownik usunięty
killerqueen_

Odpowiednią, czytaj: totalnie nieodpowiednią reakcję masz na Onecie. Po ogłoszeniu, że film będzie emitowany na TVN'ie, rozgorzała wrzawa rodem z programu wyborczego Młodzieży Wszechpolskiej. Naród homofobów takowym pozostanie, bez względu na wszystko. W "Tajemnicach Brokeback Mountain", które uwielbiam, nie odnajdą Ci ludzie po prostu pięknej opowieści o miłości, a opowieść której zamierzeniem jest propagowanie homoseksualizmu!

Do tego typu opinii zdążyłam się już przyzwyczaić, nie tylko przyznając się, że lubię ten film, ale też rozmowie o muzyce i moim kochanym Queen, więc wiarę w zdolność narodową do posiadania zdrowego podejścia już straciłam ^^

killerqueen_

Mówcie, co chcecie, ja tam uwielbiam ten film, nie mogę się doczekać kiedy będzie na TVN i uważam że jest jednym z najpiękniejszych i najbardziej wartościowych filmów o miłości.Koniec,kropka.
A rola Heatha to po prostu poezja.