Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 986 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

22 stycznia minie rok od śmierci Heatha Ledgera. Z tej okazji [!] w TVNie w sobotę, 31 stycznia, będzie wyemitowany film "Tajemnica Brokeback Mountain".
Godzina emisji nie jest jeszcze znana.

katie1308

Jest, jest ;) puszczą o 21:00
Już od tygodnia o tym wiem dzięki filmweb ;)

użytkownik usunięty
katie1308

17 grudnia większość serwisów internetowych podała do wiadomości, że TVN wyemituje w swoim prime-
time'ie, bo o 21.00 TBM! Rewelacja! :)

No własnie wczoraj widziałam reklame na tvnie :)
Już nie mogę się doczekać! :D

użytkownik usunięty
Ana230

Choć mam TBM na dvd i w każdej chwili mogłabym po nie sięgnąć, ja też wyczekuje z niecierpliwością na tego
31 stycznia. Uwielbiam ten film! Wspaniała, wspaniała rola! A potem może sobie puszczę "Candy"?! ;)

Pozdrawiam Cię Anaa! :))

Kusisz polala "Candy" oj kusisz ;)

Również pozdrawiam polala! =}

Ana230

i ona (polala) robi to specjalnie..
a ja nie mam dostępu do togo filmu ;(
pozdrawiamm =X

rozilla

Ja już mam i w czwartek :/ sobie obejrzę :]

użytkownik usunięty
rozilla

"i ona (polala) robi to specjalnie.."

Gdybym tak Rozuska Cię nie lubiła, to bym Ci złoiła wirtualnie tyłek ;))))

W tym tygodniu prześlę Ci skany książki TBM, ok? Wcześniej nie miałam czasu, ale pamiętam o Tobie i na
pewno wyślę!

Uściski dla całego KWA! ;)

Edek, po obejrzeniu czekamy na Twoją opinię w wątku dot. filmów! Uściski dla Ciebie!

starsznie ci dziękuje!!!
no bo co ? nie specjalnie robisz nam(przynajmniej mi ) smak na candy którego nie moge nigdzie dostac a od youtuba by mi zbrzydł??

użytkownik usunięty
rozilla

"no bo co ? nie specjalnie robisz nam(przynajmniej mi ) smak na candy którego nie moge nigdzie dostac a od
youtuba"

Faktycznie, Świrek z Ciebie! @:))

no.. zeby tylko 'świrek' ! Świr a całego........

Jak tylko obejrze to wypowiem się na jego temat;) Gorąco pozdrawiam : )

użytkownik usunięty
Ana230

No przecież znacie mój stosunek do "Candy" ;) Co zrobić?! Jak bym mogła, to wszystkim bym Wam powysyłała
film, który jest tak piękny i ważny!

Opmistycznie patrząc to przy dobrych wiatrach puszczą Candy w tv tak za... 3, może 4 lata ;)
Oczywiście żartuje ;)
Sama też nie mam dostępu do tego filmu ale zrobie wszystko co w mojej mocy (i niemocy) by go zdobyć :)

użytkownik usunięty
Ana230

Film jest bardzo dobry, ale smutny...[Za Krótki]*^

użytkownik usunięty

"Film jest bardzo dobry, ale smutny"

To prawda, ale to właśnie w jego smutku tkwi to piękno, które czyni z niego obraz bardzo dobry, przejmujący i wstrząsający!

Pozdrawiam!

Już się nie moge doczekac,mimo iż film
widziałam wiele razy, za każdym razem przeżywam tak samo,
wczoraj widziałam reklame i cieszyłąm się jak głupia hhe :))

nashla

Nie widziałam jeszcze reklamy,ale już od tygodnia wiem,że będzie i też się cieszę!!!
Film widziałam tylko dwa razy i bardzo chciałabym obejrzeć jeszcze raz,jest cudowny!

Lilith_33

Tak, zgadzam się - "Candy" jest fenomenalny! :) Uwielbiam duet Abbie&Heath, razem grają niesamowicie przekonująco i nic nie jest w stanie oderwać mnie od ekranu. Mimo smutnego zakończenia mogę oglądać ten film nawet, gdy mam nie najlepszy nastrój. ;)

kaarina

Właśnie obejrzałem Candy. Po tych wszystkich oh i ah spodziewałem się czegoś naprawdę wspaniałego. Film był dobry. Jakoś nie zauroczyła mnie ta magia, której nawet nie mogę dostrzec w tym filmie. Poza tym Abbie popisała się dużo lepszym warsztatem aktorskim w tym filmie od Heatha. Całkiem nieźle zmontowany film, jeżeli chodzi o trzystopniowy podział. Film dobry, ale to wszystko.

użytkownik usunięty
Cieciuch

Kwestia odbioru, percepcji i wrażliwości. Dla mnie oboje popisali się bardzo dobrym warsztatem, tym bardziej, że Heath w filmie był po raz kolejny "inny" niż w np. TBM, czy w "Nieustraszonych...", zaś Abbie była bardzo podobna do swojej kreacji Heidi z "Salto". Trzystopniowy podział najmniej mnie powalił, choć koncept bardzo dobry. Kreacje, muzyka, fabuła i (dla mnie) właśnie ta bijąca magia są esencją "Candy".

Fabuła nie była, według mnie, aż taka pociągająca. A propo, na polsacie w sobote lecą Wielkie Nadzieje, polecam, moim zdaniem dużo lepszy od Candy chodz troche inne tematyka.

Dla mnie "Candy" traktuję o tej stronie prawdziwej miłośći dla której rezegnujemy w imię jej samej-Sam koniec filmu("Song to the Siren")-Mój ulubiony film obok "Tajemnicy Brokeback Mountain".Cenie te filmy ponad życie...Oglądam je i będe oglądał bez przerwy...Heath na wiecznie pozostanie w mojej pamięci...

użytkownik usunięty
warner_666

Jakbym czytała swoje myśli ;)

Pozdrawiam!