Jak oczywiście wiemy,Heath Ledger zmarł w tym roku.Jego ostatnią rolą jaką zagrał była postać psychopaty Jokera w "Mrocznym Rycerzu".
Co roku odbywa się wielka gala,na której rozdawane są najpopularniejsze nagrody-Oscary.
Jury najbliższych Oscarów,zastanawia się nad przyznaniem Heathowi pośmiertnego Oscara za rolę Jokera,którego fenomenalnie zagrał.
Jest to wielkie wydarzenie dla nas-fanów,ponieważ będzie to jedyna i niepowtarzalna szansa na wręczenie tak cennej i wyjątkowej nagrody człowiekowi,który miał niepowtarzalny talent.
Na pewno wiele osób będzie chciało obejrzeć tą galę w TV i zobaczyć na własne oczy,czy nagroda powędruje do Heatha.
Dlatego napisałam petycję z prośbą,aby najbliższe rozdania Oscarów były transmitowane w TVP2.
Im więcej podpisów tym większe szanse na sukces.
Podpisujcie się i przede wszystkim...WERYFIKUJCIE SWOJE PODPISY BO INACZEJ NIE SA WAZNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.petycje.pl/3384
Pod tekstem masz do wybory: 'Popieram powyższy dokument', 'Sprzeciwiam się' i 'Nie mam zdania'. Zaznacz wybrana przez Ciebie opcje (oczywiście tą pierwsza ;)) i wpisz ponizej swój adres e-mail, na który później dostaniesz wiadomość, w której zweryfikujesz swój podpis ;-)
Już zrobione..:) Teraz tylko do pełni szczęście Heath musi zdobyć Oscara - czego życzę mu z całego serca...
ja też oddałam, chociaż jeszcze nie widziałam Mrocznego Rycerza ale mam nadzieję,że niedługo zobaczę i wierze głęboko,że się nie zawiodę przynajmniej na roli Heatha
Heath podobno należał do grupy ludzi,którzy decydują o tym kto ma zostać nagrodzony Oscarem.Może ze względu też poniekąd na to dostanie tą nagrodę,ale na pewno większy udział w tym będzie miała rola w "Mrocznym rycerzu".Był po prostu wspaniały...;'(
# Od 2006 roku jest członkiem Amerykańskiej Akademii Filmowej. Jest w związku z tym jednym z tych, którzy przyznają oskary.
Ta informacja znajduje się w ciekawostkach o Nim.
pancie8 niestety juz "byl ":( a poza tym podpisalam petycje oczywiscie jako popieram , wprawdzie mam C+ ale wiem jak to jest nie miec gdy leca oscary :D trzymam kciuki aby poskutkowalo :D