Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Jak oczywiście wiemy,Heath Ledger zmarł w tym roku.Jego ostatnią rolą jaką zagrał była postać psychopaty Jokera w "Mrocznym Rycerzu".
Co roku odbywa się wielka gala,na której rozdawane są najpopularniejsze nagrody-Oscary.
Jury najbliższych Oscarów,zastanawia się nad przyznaniem Heathowi pośmiertnego Oscara za rolę Jokera,którego fenomenalnie zagrał.
Jest to wielkie wydarzenie dla nas-fanów,ponieważ będzie to jedyna i niepowtarzalna szansa na wręczenie tak cennej i wyjątkowej nagrody człowiekowi,który miał niepowtarzalny talent.
Na pewno wiele osób będzie chciało obejrzeć tą galę w TV i zobaczyć na własne oczy,czy nagroda powędruje do Heatha.
Dlatego napisałam petycję z prośbą,aby najbliższe rozdania Oscarów były transmitowane w TVP2.
Im więcej podpisów tym większe szanse na sukces.
Podpisujcie się i przede wszystkim...WERYFIKUJCIE SWOJE PODPISY BO INACZEJ NIE SA WAZNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.petycje.pl/3384

elikabeth

ale że jak sie w ogule podisac ?? bo ja to bardzo chętnie zrobie

rozilla

Pod tekstem masz do wybory: 'Popieram powyższy dokument', 'Sprzeciwiam się' i 'Nie mam zdania'. Zaznacz wybrana przez Ciebie opcje (oczywiście tą pierwsza ;)) i wpisz ponizej swój adres e-mail, na który później dostaniesz wiadomość, w której zweryfikujesz swój podpis ;-)

elikabeth

Już zrobione..:) Teraz tylko do pełni szczęście Heath musi zdobyć Oscara - czego życzę mu z całego serca...

elikabeth

ja juz takze oddalem swoj glos, licze ze akademia przyzna oskara ledgerowi. jestem pelen nadzieji

roman1408

ja też oddałam, chociaż jeszcze nie widziałam Mrocznego Rycerza ale mam nadzieję,że niedługo zobaczę i wierze głęboko,że się nie zawiodę przynajmniej na roli Heatha

elikabeth

dzięki

rozilla

No już oddałam głos oczywiście zaznaczyłam pierwszą odp. =]Teraz tylko czekać i mieć nadzieje =]

Monika_16

Straszna szkoda;(. Świetny aktor. Ponoć przedawkował leki;(.

martitta371121

Martitta... ostatnie zdanie moglas sobie odpuscic... :|
Podpisana:D

Katyusha

o boże...;/
On zasługuje na Oscara i akademia byłaby chamska gdyby tego nie zrobiła..

IKnowWhatYouAre

Heath podobno należał do grupy ludzi,którzy decydują o tym kto ma zostać nagrodzony Oscarem.Może ze względu też poniekąd na to dostanie tą nagrodę,ale na pewno większy udział w tym będzie miała rola w "Mrocznym rycerzu".Był po prostu wspaniały...;'(

pancia8

hmm? należał do jakiegoś jury..czy kapituły nie wiem jak się wyrazić, serio ?;>

maga89

# Od 2006 roku jest członkiem Amerykańskiej Akademii Filmowej. Jest w związku z tym jednym z tych, którzy przyznają oskary.
Ta informacja znajduje się w ciekawostkach o Nim.

pancia8

pancie8 niestety juz "byl ":( a poza tym podpisalam petycje oczywiscie jako popieram , wprawdzie mam C+ ale wiem jak to jest nie miec gdy leca oscary :D trzymam kciuki aby poskutkowalo :D

Carolle

Skopiowałam tą wiadomość z ciekawostek i dlatego pisze "jest" a nie był...