Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 831 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Bo jak się okazało on przedawkował tabletki nasenne a nie narkotyki...
Chociaż nadal uważam że narkomani sami kopią sobie grób
A często zaczynają ćpać po to żeby zaimponować drugiej osobie ;/ (znam tzn "znałem" kilka takich osób)

Sidewinder

serio??gdzie to znalazłeś że był narkomanem????

Sidewinder

To fajnie, że Ci głupio, pozostaje tylko pytanie,co nas to obchodzi???!!!

blondanka

wow!!!!!!!!!!
ale mu pojechałaś <wyśmiewacz>!!!!!!!!!!
ale tak serio to masz racje i przecierz od pocżtku było wiagomo że Heath predawkoław leki...........

rozilla

Dlatego widać od razu, że to prowokacja nie wiem co mająca na celu...

blondanka

Jednak zauważcie, że temat został założony 23 stycznia, kiedy to roiło się od różnorodnych plotek i domniemań na temat śmierci Heatha ;)

Jokerin

Wiemy, wiemy:)ale ktoś celowo wkleił ten wątek dzisiaj popołudniu i wygląda to na marną prowokację:) pozdrawiam Jokerin bardzo, bardzo serdecznie:)

blondanka

Fakt ;) I oczywiście prowokatorem jest nie kto inny jak niejaki Jack, który usilnie stara się narazić naszej małej społeczności. Nie z takimi dawałyśmy sobie radę.. ;) Również serdecznie pozdrawiam ;)

Jokerin

"Nie z takimi dawałyśmy sobie radę.. ;)"- I za to Cię lubię:)))

blondanka

I vice versa ;))

użytkownik usunięty
Jokerin

Jokerin, przedwczoraj wysłałam Ci dwie wiadomości przez Filmweb. Byłam ciekawa czy doszły?! :))

użytkownik usunięty
Jokerin

Obie wiadomości, które do Ciebie wysłałam powinnaś mieć widoczne w momencie zalogowania, obok nicku, u góry strony, w polu wiadomości. Ciekawa jestem po prostu czy doszły!
Pozdrawiam ;)

Doszły, doszły ;] Wybacz zwłokę, ale początkowo ich nie zauważyłam. Już zabieram się za odpisywanie ;) Pozdrawiam.