Z tego co wyczytałam z różnych źródeł to Heath Ledger nie żył już 19 minut po pierwszym telefonie masażystki do Mary-Kate Olsen.Czy miał szanse przezycia gdyby masażystka zadzwoniła odrazu na pogotowie ..? =(
Tak naprawdę to zamordowała go właśnie Mary-Kate Olsen.
Czasu nie cofniesz, bo co dobijać się takimi rozważaniami?
Masz rację ,ale jego śmierć mnie jak i wiele innych osób zabolała.Ja go lubiłam rok temu tylko dlatego żę był utalentowany a nie żę był ładny choć uważam żę urodę posiadał ale nie ona jest ważna =) Tylko to mnie zastanawiało dzięki za odpowiedź :)
Ja też uważałam go za dobrego aktora przed śmiercią, uważam po prostu, że rozdrapywanie tego nic nam nie da... Śmierć jest oddzieleniem duszy od ciała. Szanujemy go za to, jaki był i tyle :')
Wyczytałam w artykule iż Heath nawiedza swój dom i żę przeprosił swoja było narzeczoną że zostawił ją i córeczkę i żę zaopiekuje sie nimi zza grobu i że przybył aby wypełnić pustke jaką zostawił i aby pocieszyć żonę ,wieże w duchy ,ale w to troszke wieże to nawet możliwe =)
Nie wieżysz, tylko wierzysz jeśli już, polecam Firefoxa do poprawiania błędów w wiadomościach :)
Nie chodzi mi o wiarę w duchy konkretnie, jestem osobą wierzącą, która się tego nie wstydzi i tak 'definiuję' śmierć. Warto wierzyć, że osoby nam bliskie gdzieś tam czuwają nad nami nawet, kiedy nie są już wśród nas.
Co do tej historii, to jest troszkę naciągana jak dla mnie, Michelle jest aktorką bardzo skrytą, rzadko dzieli się z mediami tak prywatnymi informacjami...
Zakończcie tą żałosną dyskusje...Ledger nawiedza swój dom? hehe
Uwaga bo Ledger zamierza teraz nawdzedzać swoje gorące fanki:)
Dajcie już spokój, albo jak już chcecie się tak użalać nad jego śmiercią to piszcie coś sensownego.
Why so serious?
Przepraszam, mam dość czarne poczucie humoru, na pewno nie chodziło mi o to, że Olsenka by go miała zabić.
Czytałam o tym..
Powiedziała to Michelle.
Byc moze odczuwa jego obecnosc, to że nad nimi
czuwa, pzoatym, Michelle do dnia dzisiejszego sie nie pozbierała
sama przyznała sie że to był dla niej nie wyobrazalny cios.
Nie wychodziłą z domu miesiącami.
Tak to prawda nie dziwie jej się =( To Boli jak się straci osobę bardzo nam bliską ja tez po śmierci mojej babci która zmarła na Raka odczuwalam to samo =(.Nie dawno wydawało mi się że widziałam Heath siedzącego na ławce po czym wstał ten ktoś i szedł w moją stronę ale ja pojechałam potem za mna wypatrywał .To było dzień po tym jak modliłam się o to abym go kiedyś spotkała tu na ziemi xD może tak sie stało ,nie wiem może miałam zwidy .Trudno mi w co kolwiek wieżyć =(
Tak, na pewno jesteś pierwszą osobą, którą Heath Ledger by odwiedził, gdyby mógł ;DDD
Może faktycznie go widziała albo przynajmniej chciała widzieć. Ludzie po takiej tragedii bardzo cierpią i czasami tak strasznie pragną ujrzeć ukochaną osobę, że naprawde ją widzą.
Tak możę masz rację ,ale trudno mi w to wierzyć abym go widziała xD Tak jest mi bardzo smutno i czuje kłucie w sercu od kiedy się dowiedziałam że nie żyje.
Młodych talentów zawsze szkoda. Najbardziej w jego śmierci uderzyło mnie to, że na dobrą sprawę mogłoby się to zdążyć każdemu, przypadkowe wymieszanie leków, tylu rzeczy nie zdążył zrobić, chciał zabrać się za reżyserię, osierocił córkę... ale, hm, czas iść dalej, nie da rady żyć tylko i wyłącznie wspomnieniami. W pamięci wielu osób pozostanie jako bardzo dobry aktor i inteligentny facet. Człowiek żyje do momentu, w którym pamięta o nim choć jedna osoba, jemu zapomnienie nie grozi :')
To wszystko moze wydac sie smieszne ,dla innych,
ale jeżeli intensywnie o kims myslimy, boli nas
że odszedł, z czasem w naszej psychice zachodzi cos takiego
jak wyobrażenie sobie, ciągła swiadomosc że jest..mimo ze go nie ma.
W każdym bądz razie, mam nadzieje że Heath czuwa i będzie
czuwał nad Matyldą. Bo tylko ona i filmy po nim pozostały,
Mała ma o tyle szczęscia jeżeli tak to wogóle można nazwac,
że będzie znała chociaz głos ojca, będzie miała z
nim filmy ,inni nawet tyle nie mają.
Tak masz rację ,chociaż to po nim pozostało =)i ja też mam nadzieję że on czuwa nad nią =)Widziałam w necie pare zdjęć Matyldy i ma strasznie podobne miny do Heatha =)mam nadzieję że pójdzie w jego ślady ,ale że nie umrze tak młodo jak on =(
Matylda jest lustrzanym odbiciem Heatha,
była całym światem dla niego.
I bzudra jest to co niektórzy piszą ze nic im nie zostawił BZDURA.
heath zatroszczył sie o nie, niedługo po tym kiedy na swiat przyszła
Matylda Heath utworzył fundusz powierniczy .
zapisał w nim wszystkie nieruchomosi , oraz rezydencje ,
warte 5 mln dolarów a także kamienicę na Brooklynie o
około 4,5 mln dolarów.
Michelle niedawno powiedziała..
Jestem matką wrażliwej, energicznej i pięknej małej dziewczynki, która jest żywym obrazem swojego ojca. Teraz mogę jedynie obserwować, jak jego osoba przejawia się w niej każdego dnia. Rodzina Heatha i ja patrzymy, jak Matilda rozmawia z drzewami, przytula zwierzęta i robi pierwsze kroki i wiemy, że Heath nadal jest z nami. Nasza córka będzie wychowywana wśród najlepszych
Widać ,że jesteś prawdziwą fanką Heatha tak samo jak ja =)Choć lubiłam go tylko rok to jednak jego smierć to cios =( Miło jest odpowiadać na wiadomości osoby ,która odczuwa prawie takie same uczucia jak ja i ma podobne zdanie =)Cieszę się ,żę Matylda jest żywym obrazem Heatha bo tylko ona po nim została =)
wszyscy, którzy się tu wypowiadają, byli jego fanami i dotknęła ich jego śmierć. Nie róbmy rankingów, tylko powspominajmy wielkiego artysty.
Hhe ja to sie raczej wymalowywac nie będe,
żyjemy w Kraju w którym jeżeli sie wyróżniasz ,to odrazu cie wysmieją .
Taka prawda.
A Jokera nie moge sie doczekac .
Jeden mach poza kolejką ... slodki Jezu jeden mach poza kolejką ... MieszkoXXX wymiata tymi tekstami hehehe ... heath dołączył do Elvisa , Kurta Cobaina i Rivera Phoenixa .
'... że River i Kurt to g...o warte cpuny'
nie obraź się, ale czytając Twoje posty myślałam, że jesteś mądrzejsza.
może i byli cpunami, ale każdemu zmarłemu należy się szacunek.
może i Rivera fanką nie jestem - i nigdy nie byłam, ale Kurta bardzo cenie za jego twórczośc. i wiem, że tysiące jego fanów też, wiec proszę Cię na przyszłośc wstrzymaj się z takimi uwagami.
Dla mnie każdy ćpun jest g...no warty, więc nie robi to dla mnie różnicy czy żyje czy nie. Nie należy im się jakaś specjalna nobilitacja, tylko dlatego, że się zaćpali na śmierć/ew. dopomogli sobie samobójstwem. I nie ma tu nic moja inteligencja do tego, której mi nie brakuje, ale dzięki za troskę;)
ależ ja nie kwestionuję Twojej inteligencji (;
Użyłam słowa 'mądrośc' - a mądrośc i inteligencja to raczej dwie inne bajeczki (:
Zrobili więcej niż cpuny z któregoś dworca (;
mieli swoje problemy, leczyli je tak, ich sprawa.
Sama byś chyba nie chciała, żeby po śmierci uważano, że byłaś gów** warta (;
i swoją drogą , śmierc Kurta to dziś nie została wyjaśniona (:
Pozdrawiam i sorry za offtop (:
HeHe Racja taki jest ten kraj ja nie wiem czy sie jeszcze wymaluje na Jokera zobaczymy,ale tez się Jokera nie mogę doczekać =) .Już wykupiłam bilety jesli ktoś nie wie to Ulgowe za 15 zł a Normalne za 25 zł =)
U mnie będzie problem o mieszkam w Katowicach..
W imaxie mówia że narazie u nich takiego filmu nie ma
aw heliosie dopiero pod koniec sierpnia.
ZOstaje Warszawa .
Ja ide na premiere o 0:01 do Multikina 51 =) Widziałam ten program o nim choć był w częściach i po ang. to jednak pod koniec nie dało sie powstrzymac łez zwłaszcza jak pokazywali jak wywozili jego ciało z apartamentu =( Ale staram się mieć zabawne i miłe wspomnienia związane z Heathem i to mnie utrzymuje w pewności że kiedyś się z nim w niebie spotkamy.
Wiesz może czy są jeszcze bilety? Ja jak co też do 51, w Starym Browarze jest taka drożyzna, że szok!!!
Dzwoniłam do Multikina 51 i powiedzieli że co czwartek wstawiają spis jakie bilety na premiere są sprzedawane myśle żę juz za tydzień powinny byc ja ide kupic z przyjaciółka bilety już 3 sierpnia powinny już byc wtedy ale jak cos tą ulgowy za 15 zł a normalny za 23 zł xD
Mnie chyba nie będzie trudno poznać -moje włosy ,według innych są zajebiste a moim zdaniem są normalne bo mam jasny bląd ale naturalny kolor nie farbowany xD TO LINK do mojej fotki :
http://www.fotka.pl/profil/carrollmonika/ tam mam zdjęcie jest na nim pewna osoba która robiła mi wszytkie zdjęcia to z nia ide na premiere "The Dark Knight" =)
Byłam dziś na stronie Multikina 51 i okazało się że można już kupić bilety na premiere albo zarezerwować na stronie Multikina 51 =]
Ja mieszkam w Katowicach i tak
w Heliose będzie dopiero pod koneic sierpnia TDk
a w Imaxie nic nie widzą narazie, byc może za jakis tydzien już będzie wiadomo , moze nie mają nic w bazie danych bo pisze ja byk
nawet na ich stronie że film od 8 sierpnia a bilety już w
sprzedarzy tego nie rozumiem, jeżeli to nie wypali wybieram sie
do Warszawy .
wracajac do tematu z postu pierwszego ,heath nie zyl od 4 godzin okolo juz
tak podaje wiekszosc zrodel
z calym szacunkiem dla Ciebie ale wlasnie zarezerwowalem bilety na sobote na przedpremiere, w heliosie w kato!