Wielki szacunek dla pomysłodawców organizacji takich maratonów- pewnie,że pamięć o tym znakomitym aktorze musimy podtrzymywać bez względu na to,jaki jest dziś dzień,ale chyba sami przyznacie,że jutrzejszy jest szczególnie smutny.
Uważam,że co roku powinny być takie akcje i to nie tylko 22.01. To naprawdę miłe,że zarówno Polsat jak i Ale Kino! organizują wieczór filmowy poświęcony Heathowi:)I wg.mnie bardzo mądrze postąpił Polsat,emitując najpierw ''The Order'',a dopiero później ''Candy'',jeden z jego najpiękniejszych filmów.A dla szczęśliwych posiadaczy Ale Kino! tuż przed ''10 things I hate about you''dokumentalny program o nim!
Mam nadzieję,że spędzicie jutro przyjemny wieczór z prawdziwym kinem i że dzięki temu ten dzień będzie choć troszkę mniej smutny.
właśnie weszłam na filmweb, że napisać to samo. ktoś mnie ubiegł. :)
jutro będzie smuuutny dzień. rocznica śmierci Heatha i jeszcze inne rzeczy, ale mniejsza.
bardzo się cieszę, że będą te wszystkie filmy. niestety nie mam ale kino!, ale za to te, które będą na polsacie z chęcią oglądnę. mimo że znam je na pamięć.
muszę dodać, że na ale kino!, po krótkim filmiku dokumentalnym i "zakochanej złośnicy", będzie "CASANOVA". bardzo fajna komedia, która poprawi humor każdemu.
cieszę się, że ktoś wpadł na pomysł, żeby zorganizować wieczór filmowy. naprawdę.
[*]