Jest naprawdę bardzo dobrym aktorem. Najbardziej podobał mi się w "Cenie honoru","Obłędnym rycerzu" i "Zakochanej złośnicy" :)
Pozdro dla wielbicieli!
Zgadzam sie z Toba. Heath jest super przystojnym aktorem i swietnie gra. Ma talent. Kocham jak spiewa w Zakochanej zlosnicy piosenke dla Kat. Extra!!! :-) Pozdroofka dla wszystkich jego milosnikow...
Ja też ja też ja też uwielbiam! Jest świetnym aktorem i wszystkie filmy z nim, które oglądałam należą do moich ulubionych!
Najlepszy aktor na świecie (moim zdaniem), więc sie dziwię, że tak mało tematów na jego temat jest na tym forum :-(
Moim zdaniem w "Tajemnicy Brokeback Mountain" pokazał że ma wielki talent! Dobrze, choć niedużo, zagrał też w "Czekając na wyrok". Czekam na dalsze produkcje z jego udziałem:)
Ja również go uwielbiam! Nie tylko za świetny wygląda ,ale również za to jakim jest aktorem. Jestem pełna uznania dla niego, potrafi świetnie wcielić się w rolę! W swoich filmach jest przekonywujący. Jestem pewna , że Heath jeszcze duzo w życiu osiągnie!!! Trzymam za niego kciuki!
Do użytkownika Elizabeth Bennet:
Hej! Weszłam na Twój profil i zapoznałam się z Twoimi ulubionymi filmami i aktorami! Zauważyłam , że mamy bardzo podobne gusta , ja również podziwiam Keirę Knightley , Heath , Reese itd.
Cieszę się że jest ktoś kto ma podobe upodobania :)
Bardzo mi miło. Chciałabym coś sprostować: kiedy piszę, że kocham Heatha, mam na myśli, że podziwiam go jako aktora. Owszem, podoba mi się fizycznie, ale nie tak, żebym postradała zmysły i np. próbowała go znaleźć i zbaić (nie wiadomo z jakiego powodu). Na forum filmwebu o Jake' u Gyllenhaalu powstało spięcie: komuś nie spodobało się to, że inny użytkownik napisał, ze kocha gwiazdora. Nie chciałabym, żeby takie sytuacje miały miejsca i tutaj. Szerzej omówiłam ten problem na forum o Jake' u, jeśli ktoś ma ochotę, to niech przeczyta.