Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 785 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Jest naprawdę bardzo dobrym aktorem. Najbardziej podobał mi się w "Cenie honoru","Obłędnym rycerzu" i "Zakochanej złośnicy" :)
Pozdro dla wielbicieli!

Snipes

Zgadzam sie z Toba. Heath jest super przystojnym aktorem i swietnie gra. Ma talent. Kocham jak spiewa w Zakochanej zlosnicy piosenke dla Kat. Extra!!! :-) Pozdroofka dla wszystkich jego milosnikow...

Snipes

Ja też ja też ja też uwielbiam! Jest świetnym aktorem i wszystkie filmy z nim, które oglądałam należą do moich ulubionych!

Dreamerin

Najlepszy aktor na świecie (moim zdaniem), więc sie dziwię, że tak mało tematów na jego temat jest na tym forum :-(

milla_88

Moim zdaniem w "Tajemnicy Brokeback Mountain" pokazał że ma wielki talent! Dobrze, choć niedużo, zagrał też w "Czekając na wyrok". Czekam na dalsze produkcje z jego udziałem:)

Anna_Marie

Kocham go. Jest po prostu nie do pokonania.

Snipes

Ja również go uwielbiam! Nie tylko za świetny wygląda ,ale również za to jakim jest aktorem. Jestem pełna uznania dla niego, potrafi świetnie wcielić się w rolę! W swoich filmach jest przekonywujący. Jestem pewna , że Heath jeszcze duzo w życiu osiągnie!!! Trzymam za niego kciuki!

Snipes

Do użytkownika Elizabeth Bennet:
Hej! Weszłam na Twój profil i zapoznałam się z Twoimi ulubionymi filmami i aktorami! Zauważyłam , że mamy bardzo podobne gusta , ja również podziwiam Keirę Knightley , Heath , Reese itd.
Cieszę się że jest ktoś kto ma podobe upodobania :)

Keira_6

Bardzo mi miło. Chciałabym coś sprostować: kiedy piszę, że kocham Heatha, mam na myśli, że podziwiam go jako aktora. Owszem, podoba mi się fizycznie, ale nie tak, żebym postradała zmysły i np. próbowała go znaleźć i zbaić (nie wiadomo z jakiego powodu). Na forum filmwebu o Jake' u Gyllenhaalu powstało spięcie: komuś nie spodobało się to, że inny użytkownik napisał, ze kocha gwiazdora. Nie chciałabym, żeby takie sytuacje miały miejsca i tutaj. Szerzej omówiłam ten problem na forum o Jake' u, jeśli ktoś ma ochotę, to niech przeczyta.