Winuśka... ciebie też tu przywiało ? :)
A co my sie bedziemy przejmowac antyfanami... w sumie... tez mają do tego prawo.
UWAGA! Cameronpoe napisał, że Heath Ledger jest brzydki! A to oznacza, że ma jakieś homoseksualne sklonności. Cameronpoe, a może podoba Ci się Ben Affleck albo Brad Pitt?
A na Oscara zasługuje w pełni.
UWAGA! Cameronpoe napisał, że Heath Ledger jest brzydki! A to oznacza, że ma jakieś homoseksualne sklonności. Cameronpoe, a może podoba Ci się Ben Affleck albo Brad Pitt?
Aha, aha, wiem, że jestem nudna, ale przypominam, że po raz setny sprawdza się moja teza o tym jak homofoby robią błędy straszliwie i niewybaczalne. To tylko świadczy wiadomo, o czym...
cameronpoe jest brzydal, to rodzi flustracje i do pogjęcia doprowadza :D
A tak na marginesie... jestem dumna, ze Ledzio ma tylu nanów!! jakby co, to www.heathledger.stopklatka.pl i www.heathledger.fora.pl ZAPRASZAM :)
A ty pewnie uwazasz się za znawcę kina??I pewnie myslisz jeszcze,że zagrałbyś lepiej od niego...?;-) Może napisz nam dlaczego uważasz,że ten aktor nie potrafi grać??
cameroncośtam, jak masz pisać bzdury aby tylko coś napisać to naprawdę szkoda twojego czasu i nerwów fanów Heatha. A ten chłopak na Oskara w pełni zasługuje i mam nadzieję, że go dostanie:)Peace!
bluźnisz!!!!!!!!! w średniowieczu za takie teksty to by cie spalili na stosie!!!! Oczu nie masz jest przeprzystojny!!!! Nie umie grać?!Człowieku ty się w ogóle na grze aktorskiej nie znasz!!!