Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 785 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

On nie umie grać i w ogóle jest tak brzydki, że żygać się chce!!!

cameronpoe

A ja myślałam, że "rzygać" piszę się przez "rz"... :|
Skończ dziecko, bo się kompromitujesz O_o

winox

Winuśka... ciebie też tu przywiało ? :)
A co my sie bedziemy przejmowac antyfanami... w sumie... tez mają do tego prawo.

Bestii

UWAGA! Cameronpoe napisał, że Heath Ledger jest brzydki! A to oznacza, że ma jakieś homoseksualne sklonności. Cameronpoe, a może podoba Ci się Ben Affleck albo Brad Pitt?

A na Oscara zasługuje w pełni.

Bestii

UWAGA! Cameronpoe napisał, że Heath Ledger jest brzydki! A to oznacza, że ma jakieś homoseksualne sklonności. Cameronpoe, a może podoba Ci się Ben Affleck albo Brad Pitt?

Bestii

Klaudia_22

Aha, aha, wiem, że jestem nudna, ale przypominam, że po raz setny sprawdza się moja teza o tym jak homofoby robią błędy straszliwie i niewybaczalne. To tylko świadczy wiadomo, o czym...

cameronpoe

Bestii, ja na filmwebie goszczę od kilku dobrych lat xD

cameronpoe

Nie wiem jak ci to powiedzieć Cameronpoe...nie wiem jak to zniesiesz, ale...CHYBA CIĘ POGIĘŁO!!!

Pomyluna

cameronpoe jest brzydal, to rodzi flustracje i do pogjęcia doprowadza :D

A tak na marginesie... jestem dumna, ze Ledzio ma tylu nanów!! jakby co, to www.heathledger.stopklatka.pl i www.heathledger.fora.pl ZAPRASZAM :)

cameronpoe

A ty pewnie uwazasz się za znawcę kina??I pewnie myslisz jeszcze,że zagrałbyś lepiej od niego...?;-) Może napisz nam dlaczego uważasz,że ten aktor nie potrafi grać??

cameronpoe

cameroncośtam, jak masz pisać bzdury aby tylko coś napisać to naprawdę szkoda twojego czasu i nerwów fanów Heatha. A ten chłopak na Oskara w pełni zasługuje i mam nadzieję, że go dostanie:)Peace!

cameronpoe

O co Ci chodzi?

Slowianin

O to, że udało Ci się wykopać temat sprzed ponad 5. lat.

cameronpoe

bluźnisz!!!!!!!!! w średniowieczu za takie teksty to by cie spalili na stosie!!!! Oczu nie masz jest przeprzystojny!!!! Nie umie grać?!Człowieku ty się w ogóle na grze aktorskiej nie znasz!!!

cameronpoe

Zagraj lepiej jak ci się nie podoba !! Ale wątpie że to zrobisz pff

cameronpoe

ON NIE POTRAFI GRAĆ ?
TO KTO WEDŁUG CIEBIE POTRAFI GRAĆ ?
JAK NIE BYŁ PRZYSTOJNY BYŁ MEGA PRZYSTOJNY A PRZY TYM MIAŁ WŁASNY STYL
ZASŁUŻYŁ NA KAŻDĄ NAGRODĘ NIE TYLKO ZA JOKERA , KAŻDA JEGO POZOSTAŁA ROLA BYŁA WYBITNA /1