rozumiem że masz na koncie Oscary, nominacje do nagród ,
i siedzisz w tym po uszy skoro w ten sposób sie wypowiadasz
zdolniacha z ciebie Możesz nie lubić gry aktora ,
ale różnica między tobą a nim jest taka że ten człowiek osiągnął w całym,
swoim krótkim życiu więcej niz ty osiagniesz przez całe swoje zasrane życie .
Z takim podejściem wróże marną przyszłość.
Przyznaję się bez bicia, że jeszcze nie dostałem Oscara. Czy powinienem skasować swoje oceny filmów z filmweba? :-(
Btw - nie ma co karmić trolla.
Nie no widzę że tutaj kolejne błazny wypowiadają się na temat tego aktora ponieważ uważają że nie zasługuje na pochwały jakie mu dano z powodu że były one pośmiertnie przyznane...no ale cóż krzyżyk na drogę!
Współczuje.
Zaćpałeś i konto na filmwebie założyłeś 'Znawco'
(Już widzę Twoje argumenty, dlaczego Heath Ledger jest słabym aktorem.)
Gdybyś założył taki temat przy innym aktorze to uznałbym Cię za trolla. Ty jednak mieszasz z błotem (a właściwie to nieudolnie próbujesz to robić) aktora, który przedwcześnie odszedł.... I nie jest to już trollowanie a przykład chamstwa czy wręcz skur#%@$stwa. Tak się po prostu nie robi.....
Zgadzam się z kolegą powyżej. O zmarłych mówi się dobrze, albo nie mówi się wcale i naprawdę warto sie tego trzymać.
Ale jeżeli jesteśmy już przy śmierci Heatha Ledgera, to dla wiadomości idiotów pokroju założyciela tematu, on nie zaćpał jego śmierć była prawdopodobnie wypadkiem (zażycie leków, owszem, ale nie z zamiarem samobójstwa).
Słaby aktor i dostał Oscara, Złoty Glob, Baftę? Krytycy filmowi wychwalają jego rolę Jokera, ale to jednak słaby aktor, masz rację. Zasługuję na najniższą notę. Nie ważne co mówią specjaliści w tym fachu, Ty wiesz lepiej od nich.
sam jesteś słaby, cieniasie. piszesz jakieś bzdury, nie tłumaczysz i myślisz sobie pewnie, że fajny jesteś. widziałeś pewnie w tv Casanove i uznałeś, że dorzucisz coś od siebie, z resztą bardzo niepotrzebnie. jak nie masz nic do powiedzenia, to sie nie odzywaj
nie mogę wręcz czytać takich pisów jak ten ..
zwykła zazdrość i brak szacunku dla zmarłego .
wydaje mi się , żę pisząc to nie oglądałeś z nim ani jednego filmu bo inaczej chyba nie mógłbyś czegoś takiego napisać .
Dlatego ZAPRASZAM Cię do obejrzenia w 25 marca ( piątek) na TVN o godz. 2O.OO " Mrocznego Rycerza "
Wspaniała kreacja , za którą otrzymał Oskara .
Swoją drogą , Gratulują inteligencji .
Mogłeś trochę bardziej wysilić się pisząc uzasadniając tak głupiej oceny .
kolejny kretyn
widziałeś jakikolwiek film z jego udziałem? jeżeli nie to odpuść sobie głupie komentarze
ON BYŁ REWELACYJNY