zakładamy ze dostanie, no .. jak myślicie, kogo Heath by upoważnił gdyby wiedział ze przedawkuje i niedożyje, bo oczywiste ze ktoś po nagrodę pojachać musi? .. a to juz rok minął, i nikt tak widowiskowo nie odwinął :PP ...
no nic, pozdrawiam,
ja bym się ucieszył, gdyby to była MICHELLE WILLIAMS
stworzyli świetny duet na planie i poza planem "TAJEMNICY BROKEBACK MOUNTAIN"
Gdyby Heath wygral oscara to mysle ze odbierze go ktos z rodziny.Napewno nie bedzie to Christopher Nolan chociaz kto wie :/
Ale nie byla byl zadowolony jak bedzie to Michelle :/
słyszałam (albo mi się przyśniło, tego nie wiem), że oscara ma odebrać Nolan, aczkolwiek nie mogę polegać na moich urojeniach (lub nie) więc stawiam na ojca Heatha.
Oscara dla hicza odbierze gostek przebrany za klauna ( tak jak to miało miejsce kiedy Marlon Brando nie odebrał statuetki za Vito Corleone , bo protestował przeciw polityce USA wobec Indian - tam weszła jakaś pocahontas zamiast Mariana ) Nagle klaunowi wypada worek z działką zza spodni ... klaun sie głupio śmieje - a prezenter na to "LADIES AND GENTLEMAN:D... this is JOKE":D:D
Wtedy przyrżnął kopytami w kalendarz jeszcze Brad Renfro - też "lekoman" oczywiście ;D Brad 15ego chyba a Hicz 22ego . Co się dzieje , powinni te leki w Stanach refundować :D