Czy ktoś wie może jak się mają sprawy z tym filmem, bo czytałam gdzieś, że prace mają być zawieszone na jakiś czas.
Film zostanie ukończony zgodnie z planem, reżyser postanowił, że posłuży sie animacją komputerową. Stwierdził, że ta rola przyczyniła sie do śmierci aktora i nie w porządku byłoby, gdyby cała Jego praca i wielkie serce jakie włożył w ta postać poszły na marne.
szczerze mówiąc nie wiem o co chodzi, może o 'wykończenie" filmu, a może jeszcze jakieś sceny nie zostały dograne, po prostu cytuję wypowiedź Nolana.
a może chodzi o to, że wszystkie sceny z Jokerem już zostały zakończone, a do wykończenia filmu posłuży sie animacją.... w każdym razie nie przerywają pracy.... :-/ Nolan powiedział to dość enigmatycznie, ale na pewno ukończą film na czas.
jaka animacja??? jakies zrodło bo dla mnie to sa jakies farmazony...Heath ukonczyl swoja prace nad TDK i nie wiem po co niby miala by byc wykorzystywana animacja komputerowa...
Wpiszcie w google "pośmiertna rola Heatha Ledgera" i przeczytajcie artykuł z onetu. Tam to wyczytałam.
jak te lole z filmwebu w koncu dodadza opcje dowolnego edytowanie postow bedzie dalo rade pisac w 1 poscie, mnie tez w cholere denerwuje jak musze 5 postow dawac pod rzad, zamist zmienic poprzedny ...