Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 785 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger
theszymonfilipiak

zabili go kosmici

piotrus17_2

yyyy i myślisz że to śmieszne ?? Bo ja nie sądzę . Pytam się poważnie i nie chce takich debilnych odpowiedzi takich ja piotrus17_2 napisał.

użytkownik usunięty
theszymonfilipiak

przypadkowe przedawkowanie leków nasennych i jakichś innych przeciwbólowych chyba.

aha thx za info ;)

Jaaaaaaaaaasneeeeeeeeeeeeeee.

theszymonfilipiak

Google nie gryzie :P

theszymonfilipiak

nie umiał ćpać i przedawkował

darkknightfan

On nie ćpał, umarł z przepracowania....
Bardzo ciężko pracował...

Andy400

Na roli.

MryMry

Tak na roli w Mrocznym rycerzu...
I się przepracował.

theszymonfilipiak

ludzie, miejcie trochę szacunku, a nie "nie umiał ćpać i przedawkował"

natasha85

bo nie umiał, jeżeli już chciał coś brać to powinien wiedzieć jakie dawki, erowid.org by odwiedził i by wiedział

theszymonfilipiak

google...wikipedia... ja rozumiem ruszyć dupsko do biblioteki już ciężko, ale machnąć 2 razy myszką postukać troszkę w klawiature popijając sobie herbatkę... aż taka leniwa chyba nie jesteś bo już tracę wiarę w nasze społeczeństwo -.-'

DarkBartek

Też tracę. Zresztą zobacz to, co przed chwilą napisał/a.
"yyyy i..."
"ni"
"thx za info"
To już świadczy o człowieku tym, iż jest leniwy i nie chce mu się pisać pełnych, poprawnych zdań lub jest po prostu mało inteligentny.

CreepyBufet

Ha ha, prawda całkowita. Dawno temu gdy internet był tylko marzeniem, człowiek wertował książki w poszukiwaniu informacji, a teraz co ? Matoły nie potrafią używać potężnego narzędzia jakim jest google i cały internet:( Szkoda słów.

Jumper19831

Tak, szkoda słów.
No a poza tym wystarczy również wejść na jakieś strony typu zapytaj czy samosia i poczytać parę pytań. Ludzie często pytają się o pracę domową, jak zrobić. Raz spotkałem się z czymś takim:
"ej pomużcie bo musze prace na polski napisać o lektuże w pustyni i w puszczy i musze napisac jak widze stasia w moich oczach tzn czy go lubie czy morze nie tylko tak fast z tymi odpowiedziami daje naj thx"
Płakać się chce.

CreepyBufet

Ortografia na najwyższym poziomie:) Szczególnie w czasach gdzie każda przeglądarka jest wyposażona w słownik:) No cóż, niedługo w tym kraju nie zostanie nikt normalny:(