Helena Bonham Carter

8,7
109 182 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Helena Bonham Carter

.Moja ulubiona aktorka;).Szczególnie do twarzy jej z filmami kostiumowymi;D...

film_inka

Chyba raczej nie do twarzy a do duszy fakt że historyczne i kostiumowe filmy pasują do niej. Ale nie tylko takie to naprawdę jest wybitna aktorka.

MorganaBlackcat

Ma takie surowe rysy twarzy, które pasują do jej kreacji jest największym kobiecym talentem aktorskim i jeszcze nie raz pokarze że zasługuje na oscara, moim zdaniem jest piękniejsza nawet od Angeliny Jolie:)

Kondzio_Ultra

Ale gdyby nie miała tego czegoś we własnej duszy to byśmy nie widzieli tego na twarzy.Ja nie zauważyłam żeby miała jakoś szczególnie surowe rysy twarzy. Może po prostu ma naturalna i własną twarz a nie po wielu operacjach plastycznych. Ja w jej twarzy widzę naturalna i wspaniałą kobietę. Czy piękniejsza to rzecz gustu. ja chyba nie zwracam uwagi na wygląd tylko na grę. Na pewno wolę oglądać Helenę bo bardziej pasuje mi jej gra i tworzone prze z nią postaci.:)))

film_inka

zgadzam się. w ogóle, oglądając Helenę ma się wrażenie, jakby pochodziła z zupełnie innej epoki. jest w niej niesamowicie dużo gracji, elegancji, piękna (zarówno wewnętrznego, jak i tego powierzchownego). poza tym, ma w sobie coś, co sprawia, że wydaje się być oderwana od rzeczywistości- zaryzykuję stwierdzenie, że spowija ją aura mistyczności ;p jakby nie z tego świata...