Helena Bonham Carter

8,7
107 335 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Helena Bonham Carter

Czy zna może ktoś adres e mail na który można wysłać list z prośba o jej zdjęcie z autografem?

baasienkaaa

o ja! Niezłe! xD oki, tak zrobię, dzięki ;D hehe
super, bardzo ładny list będzie widzę. :D:D:D
^^ (podnietka)
kurcze. No to extra, ja jutro postaram się iść w końcu do tej drukarni!, napiszę list, już myślę jak go napisać no i wyślę! ;D :D xDxDxD

AktorkaDD

morawybig- nie ma @, jest tylko adres domowy xd

AktorkaDD-proszę bardzo, jakby co to służę pomocą :-)

baasienkaaa

oki, dzięki
hehe ;D :D xDxDxDxD

baasienkaaa

Sorry, że się pytam, ale ile ty masz lat basienkaaa??
:D Wiesz.. może jesteśmy podobne rocznikiem ;>
chociaż nie wiadomo, możesz być starsza ;> obydwie kochamy Helenę, Burtona i Johnnego Deppa <3 <3<3 ;> ;p ;D

AktorkaDD

mam 16 lat
i Burtona, o nim nie zapominaj xD

baasienkaaa

A ja dalej ględzę o tych zdjęciach... jaki format żeście wywołały? :) Bo ja chyba będę się musiała uraczyć 10x15 :P...

catherinevictoire

mi zrobili 13x17

baasienkaaa

To jaki to jest? W kształcie prostokąta? Kurczę, podeślij mi jeszcze raz gotowe zdjęcia, które dawałaś do fotografa, bo już się pogubiłam :))

baasienkaaa

Napisałam o Burtonie ;>
"obydwie kochamy Helenę, BURTONA i Johnnego Deppa ;D ;> <3<3<3"
Ja mam 14 ;> :D tak też myślałam, że jesteś starsza ;> hehe
jeszcze raz dzięki za te linki i ogółem ;>

AktorkaDD

no faktycznie, nie zauważyłam xD ja tam na początku widziałam Helenę Bonham-Carter haha xd

catherinevictoire- proszę :-)
http://img130.imageshack.us/img130/8696/327a1d0c87.jpg
http://img713.imageshack.us/img713/713/0uh2.jpg
http://img31.imageshack.us/img31/3821/timburtond.jpg
http://img832.imageshack.us/img832/5754/muritempc902b39f.jpg

Burtona mi tylko mniejszego zrobili chyba 12,5 x 12,5 bo by musieli go obciąć jakby miał być prostokątem xD

baasienkaaa

Dziękuję Ci ślicznie :) Ja wybrałam tamte zdjęcia Helenki, co dałam stronę wcześniej i chyba sobie wezmę przedostatniego Tima od Ciebie. Mogę? :D

catherinevictoire

pewnie, że możesz :-)

baasienkaaa

Dzięki :) Nigdy nie widziałam tego zdjęcia. Ale fakt faktem, że zdjęć Tima w Internecie jest jak na lekarstwo. Żadnej porządniej galerii...

catherinevictoire

no dokładnie :/ mało jego zdjęć jest, a jak coś to ciemne i trudno by było dać autograf :/

baasienkaaa

ej ciekawe czy by wysłali np. jakiś rekwizyt (np. z filmu Sweeney Todd) jakby się ładnie poprosiło, czytałam, ze kiedyś jeden chłopiec dostał od Deppa kapelusz, który to Depp nosił na planie filmu wrogowie publiczni :-) fajnie by było np dostać taką brzytwę ze Sweeney'a :-)

baasienkaaa

Taaa, dadzą Ci xD Poczekaj :) Takie rzeczy to właśnie idą na wystawę jak była ostatnio w MOMA. Zawsze fajnie się zapytać, ale ja bym nie liczyła.

baasienkaaa

no, na pewno fajnie by było dostać ;> hehe
brzytwa
nie ważne co, ale ważne jest to przez kogo było to używane. ;>
;p
ale ja już nie będę o to prosiła, co za dużo to niezdrowo ;> (no bo, poprosić ją o autograf, Tima, jeszcze samo to , że przeczyta list, będzie mieć na to czas i chęci, w co bardzo wierzę, to jeszcze, że odpisze.) Chociaż fajnie by było dostać jakiś rekwizyt ;> w końcu Burton pewnie by coś wygrzebał ze swoich rupieci dla fanów ;p ;D :D ;>

baasienkaaa

hehe, oki ;>

AktorkaDD

ja też bym raczej na to nie liczyła xD no ale fajnie sobie pomarzyć czyż nie? :-D
właśnie samo to, że przeczyta list i podpisze zdjęcia to już coś :-D ale może sama do nas coś odpisze jak będzie miała czas :-)

baasienkaaa

No właśnie! Byłoby extra! [ahh....xD]
naprawdę, lubię sobie tak pomarzyć! xd ;> ale to , że nam odpisze(nie tylko dając autograf;D,jakiś liścik, czy coś), jest bardziej prawdopodobne niż to, że da jakiś rekwizyt;>

AktorkaDD

no też tak sądzę :-) dobrze, że marzenia nic nie kosztują bo dawno bym już zbankrutowała xD

baasienkaaa

Ja tak samo uwierz.! ;>
xD hehe...
Często marzę sobie o Johnnym, że daje mi osobiście autograf na jakiejś premierze czy czymś tam;> xD to jest jeszcze możliwe, jak bym była na takim czymś w holywood(na premierze, xD)
ale dopiero za parenaście lat ;> no i trzeba tez zarobić ;p

baasienkaaa

to ostatnie zdjęcie jest piękne ;> mi bardzo podoba <<<<
:DD ^^
http://img832.imageshack.us/img832/5754/muritempc902b39f.jpg
:D :-)

AktorkaDD

to dawaj pojedziemy razem na premierę jakiegoś filmu Burtona gdzie będzie cała trójka <marzyciel> :-) no też mi się to zdjęcie podoba, na tapecie je mam :-)
masz gg?

baasienkaaa

Może pogadamy we trójkę? XD

catherinevictoire

hehe, oki ;>
basienkaaa - mam gg ;D :D
oto ono : 6400137

a wy macie?? :D :-)

AktorkaDD

Moje: 6515227 :)

AktorkaDD

jasne, mozemy pogadać moje gg 2349003
catherinevictoire napisz :-)

baasienkaaa

Napisałam i milczycie jak groby :D

catherinevictoire

do mnie nie doszla wiadomosc od ciebie

baasienkaaa

Może dlatego, że mam stare GG... A napisz do mnie tylko tak, żeby we trójkę pogadać. Wiesz, stwarzając konferencję :))

catherinevictoire

ok już piszę :-)

catherinevictoire

a oki! już pisze ; >

AktorkaDD

właśnie dziś wysłałam list do Heleny, nie mogę się doczekać jego powrotu :-D

baasienkaaa

Z miesiąc min. poczekasz :D

catherinevictoire

a ja dostałam autograf ze zdjęciem w czwartek! czekałam 16 dni :)

Mme_Burton_Lover

ale ci zazdroszczę :-)

baasienkaaa

ha i nawet list od niej dostalam ;>

Mme_Burton_Lover

A zdradzisz nam, cóż Ci tam Helenka napisała? :)

catherinevictoire

właśnie, właśnie zdradź nam co ci tam napisała :> :-D

baasienkaaa

przkro mi to w sumei prywatne ;< ale powiem ze coś bardzo ale to bardzo miłego ;> później dodam zdjęcie ;D

Mme_Burton_Lover

eee no to szkoda :( ale zdjęcie chętnie zobaczę :-) i rozumiem, że też pod ten adres co podałaś kiedyś tam wysłałaś list z prośbą o autograf?

Mme_Burton_Lover

ee no to super! :D fajnie masz.. ja jeszcze czekam - bo też list do niej wysłałam.. tak ponad miesiąc temu :( heh...ale rozumiem, że trzeba poczekać i uzbroić się w cierpliwość :) ^^ :D

AktorkaDD

nie, ja wysłałąm na .. inny ;P

AktorkaDD

albo może po prostu- zawiozłam i dostarczyłąm własnorećznie

Mme_Burton_Lover

no nie gadaj :-O a skąd miałaś adres?

baasienkaaa

droga koleżanko Mme_Burton_Lover
czy mogłabyś tu podać ten adres?

Mme_Burton_Lover

Mogłabyś podać ten jakże `inny` adres :D
Byłabym wdzięczna.....no weź powiedz! nie bądź taka ;D ; > my też jesteśmy jej fankami!!
:)

baasienkaaa

i co baasienko dostalas odp?? co z tymi znaczkami polskimi da sie?? ja sie przymierzam do wyslania listu

izolda_2

no niestety jeszcze nie dostałam <ryczy> jak do maja nie dojdzie wysyłam jeszcze raz, a ty jakie masz adresy do Heleny? ;-)