Czy zna może ktoś adres e mail na który można wysłać list z prośba o jej zdjęcie z autografem?
http://www.helena-world.com/?page_id=4
Helena Bonham Carter
c/o Conway / Van Gelder.
18/21 Jermyn Street
London SW1Y 6HP
Great Britain
Basia, spokojnie :) Pożyjemy, zobaczymy. Ludzie piszą, że dostają odpowiedzi z tego adresu, na który my wysłałyśmy, więc warto jeszcze poczekać. Zacznę się poważnie martwić po roku :D
no ja to czekam do maja do moich urodzin, jak nie dostanę wysyłam następny, albo po prostu zostanie nam LONDYN=PREMIERA!!! <jara się> :D
Mam pytanko...Czy Tim Burton ma taki sam adres,bo chyba mieszkają razem...Też bardzo bym chciała do niego wysłac list i zdjęcie...
Pozdrawiam i z góry dzięki ;-)
Z tego co mi wiadomo, adres pod który wysyłałam list ja i baasienkaaa to adres jej agenta, a nie adres jej prywatnego domu :) Nie mniej jednak, załączyłyśmy obie zdjęcie Tima Burtona. A nuż się uda.
A ja byłem dziś na poczcie i mi powiedzieli ze nie ma kuponów międzynarodowych i że są wycofane. O co chodzi i jak mam teraz wysłać list?
tego nie wiem, ale gdzieś czytałam, że jak jakaś dziewczyna wsadzała dwa polskie znaczki do koperty to zawsze odp otrzymywała ;-)