Helena Bonham Carter

8,7
107 335 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Helena Bonham Carter

Czy zna może ktoś adres e mail na który można wysłać list z prośba o jej zdjęcie z autografem?

baasienkaaa

http://www.helena-world.com/?page_id=4

Helena Bonham Carter
c/o Conway / Van Gelder.
18/21 Jermyn Street
London SW1Y 6HP
Great Britain

izolda_2

kurcze i juz sama nie wiem, który adres jest ok :/

baasienkaaa

Basia, spokojnie :) Pożyjemy, zobaczymy. Ludzie piszą, że dostają odpowiedzi z tego adresu, na który my wysłałyśmy, więc warto jeszcze poczekać. Zacznę się poważnie martwić po roku :D

catherinevictoire

no ja to czekam do maja do moich urodzin, jak nie dostanę wysyłam następny, albo po prostu zostanie nam LONDYN=PREMIERA!!! <jara się> :D

Mme_Burton_Lover

Mam pytanko...Czy Tim Burton ma taki sam adres,bo chyba mieszkają razem...Też bardzo bym chciała do niego wysłac list i zdjęcie...

Pozdrawiam i z góry dzięki ;-)

Julka33

Z tego co mi wiadomo, adres pod który wysyłałam list ja i baasienkaaa to adres jej agenta, a nie adres jej prywatnego domu :) Nie mniej jednak, załączyłyśmy obie zdjęcie Tima Burtona. A nuż się uda.

catherinevictoire

Mam nadzieję, że się uda ;-) bo ja powoli tracę nadzieję, że one przyjdą <ryczy>

Mme_Burton_Lover

A ja znalazlam inny adres i teraz ktory jest aktualny??

izolda_2

A ja byłem dziś na poczcie i mi powiedzieli ze nie ma kuponów międzynarodowych i że są wycofane. O co chodzi i jak mam teraz wysłać list?

patrykDJ2009

wsadź do koperty dwa polskie znaczki ;-)

baasienkaaa

A to się liczy?

patrykDJ2009

Znaczy... chodzi mi o to, czy tam już wymieni sobie polskie znaczki na amerykańskie?

patrykDJ2009

tego nie wiem, ale gdzieś czytałam, że jak jakaś dziewczyna wsadzała dwa polskie znaczki do koperty to zawsze odp otrzymywała ;-)

morawybig

I co? Dostałas autograf?

albus

niestety jeszcze nie dostałam :(